Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

Innivalót

csapvízből ®

 

NANO

Vízadagoló

A legkisebb vízadagoló magyar fejlesztés eredményeképpen.

Higiénikusan friss víz élvezete, amely költségtakarékos, fenntartható és kényelmes kis irodák és háztartások számára.

Elérhetőségeink
Ajánlatkérés
NANO vízadagoló – Higiénikus, szűrt csapvíz egyetlen érintéssel
A NANO vízadagoló exkluzív kialakításával nyűgöz le. Ez az asztali vízrendszer tökéletesen használható irodákban,  vagy pl. edzőtermekben. A NANO modell nagyon könnyen kezelhető az érintéses rendszer segítségével. 
Nagyszerű teljesítmény a legkisebb helyen
A mennyiség vezérlő technológia segítségével kiválaszthatja a kívánt vízmennyiséget, amelyet a NANO automatikusan kiadagol a pohárba. 

Egészséges víz csendes csaphőmérsékletű, hűtött, vagy forró. Kényelmesen egy érintéssel.

Kiváló szolgáltatás: Profitáljon a telepítésből, szervizelésből és tanácsadásból. Minden egy kézből.

Béreljen vagy vásároljon tőlünk, és takarítson meg pénzt minden liter vízzel.

Helytakarékos és rugalmasan használható minden területen. Az irodától az üzletig, a rendelőig vagy az egészségügyi ágazatig.

Highlights

Élvezze az vízfogyasztás örömét az Ön sokoldalú vízadagolója révén

IRODA – KÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK – EGÉSZSÉGÜGY

Egészség & Higiénia

A NANO vízadagoló megfelel a legmagasabb higiéniai előírásoknak:

 • Zárt vízkiömlő nyílás
 • Karbantartásszegény
 • Antibakteriális vízszűrő
 • Öndiagnosztikai rendszer
Költséghatékony

A palackozott ásványvízhez képest a vízadagolóval minden liter vízen pénzt takaríthat meg..

Tegyünk a klímavédelemért!

A hálózati vízadagolóval csökkentheti CO2-lábnyomát, és fenntarthatóan cselekedhet. Nem kell többé egyutas eldobható palackokat vásárolnia.

Műszaki adatok
Exklusiv Design
 • Aluinium ház és edzett üvegből készült
 • Modelltől függően elektronikus érintőkijelzővel 
 • A leghelytakarékosabb aboutwater-megoldás
 • Pultra helyezhetől
Sokoldalú és fenntartható
 • Csendes csaphőmérsékletű, hűtött és forró víz
 • 35 liter napi hűtőkapacitás
 • 2 liter percenkénti átfolyás
 • Hűtött víz hőmérséklete 4 °C  15 °C között állítható
 • Csapvizet használ
 • Állítható forróvíz hőmérséklet
További előnyök:
 • Termoelektromos hűtési techológia
 • Alacsony zajszint
 • Hozzávaló alsószekrény rendelhető

Kiváló szolgáltatás

Vízadagolók gyors és hatékony telepítése, javítása és karbantartása

aboutwater vízadagolók – a legegyszerűbb és gondtalan módja annak, hogy megfizethető és fenntartható vízellátást biztosítson vállalatában, irodájában vagy otthonában. Tiszta, hűtött, vagy forró vizet kínálunk az Ön igényeihez és kívánságaihoz igazítva. Az aboutwater-nél mindenre kiterjedő gondtalan csomagra számíthat: csúcsszolgáltatásra, amely az Ön vízigényének elemzésétől a vízadagoló legjobb telepítési helyének meghatározásáig terjed. Együtt határozzuk meg az optimális megoldást az Ön és intézménye, vendéglátó üzlete vagy cége számára.

Szolgáltatásunkkal mindig az Ön rendelkezésére állunk! Az Ön személyes kapcsolattartója és szakértője a közelben van.

Elérhetőségek
Ajánlatkérés

Támogassa egészségét a szűrővel ellátott NANO vízadagolóval


Az ivóvíz elősegíti alkalmazottai egészségét és teljesítményét. Különösen a vízadagolóinkból csapolható egészséges, szűrt víz. A folyadékhiány fáradtsághoz, koncentrációs nehézségekhez vagy fejfájáshoz vezethet. A szűrt csapvízhez tervezett NANO vízadagolóinkkal segítheti alkalmazottait, ügyfeleit vagy vendégeit abban, hogy naponta elegendő vizet igyanak, és fittek maradjanak. Az aboutwater-től kérheti saját újrahasználható vizes palackjait is, amelyeket az Ön logójával is nyomtathatunk, így erősítve az összetartozás érzését cégén belül, és megszűntetheti a flakonvisszaváltási hercehurcát is.

A vízhálózatra csatlakoztatható adagolók költséget, időt és energiát takarítanak meg


Már napi 4-5 liter víztől kezdve költségmegtakarítást érhet el, ha NANO vízadagolót bérel a palackozott ásványvízzel szemben. Átfogó, megbízható szolgáltatásunkkal időt és munkaerőt is megtakaríthat. Nincs szükség a vízzel teli zsugorcsomagok és palackok szállítására és tárolására, és Ön helyet takarít meg. Mi gondoskodunk az Ön vízellátásáról, Ön pedig teljes mértékben a napi üzletmenetére koncentrálhat! Ezen felül mi, az aboutwater-nél gondoskodunk a NANO szállításáról és üzembe helyezéséről az Ön vállalatánál, az összes karbantartási munkáról és a szűrőcseréről. A szerződés időtartama alatt az összes javítást és szervizszolgáltatást biztosítjuk Önnek.

Ajánlatkérés

Az Ön hozzájárulása a  klímavédelem érdekében:


Segítsen alkalmazottainak, ügyfeleinek, betegeinek vagy vendégeinek egészséges vizet inni, és egyúttal fenntartható módon élni. Az EFBW (Európai Palackozott Vízgyártók Szövetsége) szerint minden magyar évente 126,3 liter palackozott vizet iszik. Ennek megfelelően Magyarországon naponta ca 4000 raklap palackozott víz utazik és ezt mintegy 200 teherautó szállítja. Ha mindenki a csapvizet inná helyette, literenként 202,4 g CO2-t lehetne megtakarítani. Ez évente 250 ezer tonna CO2 -t jelent. A csapvízhez képest a palackozott ásványvíz 586-szor nagyobb mennyiségű kibocsátást okoz. Vízadagolóinkkal Ön aktívan védi a környezetet és hozzájárul a nagyobb fenntarthatósághoz.

 
 
Klimavédelem

Információk

NANO – az egyik legkisebb méretű vízadagoló széles körű funkcionalitással

Kiváló minőségű anyag és innovatív kialakítás


 • Csúszka vezérlés
 • Aluminium ház és edzett üveg érintőpanel
 • Stílusos design
 • Háttér világítással ellátott képernyő

Modern, stílusos kialakítás, amely kellemes a szemnek, igényeknek megfelelő teljesítményt nyújt és helyet takarít meg. A készülékek pulton álló berendezésként kaphatók.

A kiválasztott anyagok a legmagasabb minőséget képviselik, és hosszú időn keresztül garantálják a kiváló teljesítményt. A vízadagolók könnyű kezelhetősége és szervizcsomagunk teszi teljessé előnyeiket.

Friss vízélmény érintésre


Hideg, választhatóan forró, csaphőmérsékletű szénsavmentes víz. Bármikor kiválaszthatja kedvenc vizét. Praktikus és egyszerű egy érintéssel.

Biztonságos és friss ivóvíz – A vízadagolóhoz kínált szűrőrendszer egészséges ivóvizet biztosít, ellentétben némely palackozott vízzel vagy esetenként a helyi víztisztító telepről származó csapvízzel. Egy modern vízszűrővel a vegyi anyagok és elemek, például a fluorid és a klór, valamint más szennyeződések és méreganyagok eltávolításra kerülnek. Ez azt jelenti, hogy mindig egészséges és biztonságos ivóvíz áll a rendelkezésére, és bármikor feltöltheti újrahasználható vizes palackját vagy poharát.

Fenntartható – A vízadagolók fenntartható megoldást jelentenek a műanyag vizes palackok helyett.

Költségmegtakarítás – A vízadagolóval sok pénzt és időt takaríthat meg a műanyag vizes palackok vagy az üvegpalackokba töltött palackozott víz betöltése és szállítása során.

Javított íz és szag – Vízadagoló rendszereink eltávolítják azokat az összetevőket, amelyek a csapvíznek kellemetlen ízt és szagot adnak. A vízadagoló rendszer javítja az ivóvíz tisztaságát. A NANO vízadagolót everpure szűrővel szállítjuk.

Ajánlatkérés

Műszaki adatok


Víztípusok

Forró, csaphőmérsékletű, hűtött csendes

víz

Méretek (SZ/M/M)

14,0 cm, 30,0 cm, 34,0 cm

Csapmagasság

kb 20,5  cm

Súly

4,5 kg

Elektromos csatlakozás

230 V – 50 Hz

Hűtőteljesítmény

35 l/nap

Bérlés vagy vásárlás

Továbi információk


 • A magyar vízadagolók között a legkisebb

 • Aluminium ház és edzett üveg tető

 • Termoelektromos hűtés

 • Forró víz 80-90 °C között állítható

 • hűtött víz 4 °C és 15 °C között állítható

 • Zárt vízkiömlés

 • Karbantartás-szegény

 • Nagy teljesítményű szűrővel

Energiamérleg


 • Intelligens energiakarékos móddal az összehasonlítahó vízadagolókhoz képest akár 75 %-os energiamegtakarítás is elérhető

Egyéb előnyök


 • Akár 2 liter percenkénti csapolás 

 • Ivóvízhálózatra kötött berendezés

 • Elektronikus érintő “csúszka-képernyővel”

 • Érintésmentes vízkiömlő nyílás

Szüksége van  kiegészítőkre?

Ivóflakonok és kulacsok

IVÓFLAKONOK és KULACSOK

Rendelje meg kiegészítőként üvegből vagy tritanból készült, saját fenntartható vizes palackjait. Rendkívül robusztus, könnyű és szennyeződésmentes. Kérésre saját logóval, névvel vagy motívummal is személyre szabjuk vizes palackjait.

Kávé

KÁVÉGÉPEK

Ön is kávéfőzőt keres irodája, cége vagy létesítménye számára? HAMAROSAN kávészervizt kínálunk kiváló minőségű kávéfőzőkkel a székesfehérvári és budapesti régióban.

Vízszűrők

VÍZADAGOLÓ-VÍZSZŰRŐK

Nagy teljesítményű szűrőbetétek az ivóvíz optimalizálására az automaták, a gasztronómia, a vendéglátás és a vízadagolók számára. Csökkentik a klóros ízt és szagot, szűrik az ólmot, üledéket, benzolt, diklórbenzolt, toxafént és az azbesztet. Az egysejtű paraziták 99,95 %át is kiszűrik a vízből. A kevesebb vízkőlerakódás és szennyezőanyag csökkenti a költségeket és jobb ízt biztosít.

ÜGYFELEINK minden területen

Tiszta ivóvíz minden területre, megbízható, teljes körű szolgáltatással

Vállalatok / Irodák

Vízadagolók az Ön cége számára. Alkalmazottai, ügyfelei és vendégei legnagyob  megelégedettségére. Költségtakarékos, fenntartható és egészséges.

Képzési intézmények

Vízadagolóink az oktatási ágazatban is biztosítják az elegendő, egészséges vízivást.

Egészség és Sport

Az Ön számára a legmagasabb higiéniai előírásokkal készült fenntartható, költséghatékony vízadagolók az egészséges ivás öröméért.

Hotel, Étterem, Catering

Higiénikus és praktikus. A vízadagolók a vendéglátóiparban csökkentik a költségeket, a helyigényt és a hulladék mennyiségét.

Ágota Simon
Ágota Simon
2024-07-08
A Gyógyító Jószándék - DMD Izombeteg Gyermekek Alapítványa - fonyódi táborában az érintett gyerekek és hozzátartozóik az Aboutwater Zrt. jóvoltából egy hétig ezt az egészséges, finom karsztvizet ihatják. Köszönjük a támogatást!
Nikoletta Szittya
Nikoletta Szittya
2024-06-27
Telepítés, üzembe helyezés korrekten, gyorsan és megbízhatóan zajlott. Bármilyen kérés, észrevétel esetén azonnal intézkedik a csapat. A víz minősége finom, többféle hőmérséklet közül választhatunk, és igény szerint még szénsavas és sima víz is vételezhető. Köszönjük szépen a szolgáltatást, amit jó szívvel ajánlok másoknak is.
Judit Vezér
Judit Vezér
2024-06-26
Szuper a készülékük, az ivóvíz minősége összehasonlíthatatlan a sima csapvízzel. A telepítés gyors és zökkenőmentes, a szakembereik nagyon segítőkészek és profik. Ügyfélszolgálatuk rendkívül hatékony. Mindenkinek ajánlom aki tiszta és friss vizet szeretne az irodában.
Attila Nemet
Attila Nemet
2024-06-23
Igazi innivaló csinálók! A test 50-70%-a víz, ezért nagyon fontos, hogy milyen vizet iszunk! Náluk jó kezekben vagyunk, hiszen a nevükből kifolyólag (is) nagyon sokat tudnak a VÍZRŐL! Higgyünk nekik! - Én hittem, s a döntésem egy életre szól! Egészségünkre!
Korrekt Szolgáltatások Kft.
Korrekt Szolgáltatások Kft.
2024-06-06
Tőkéletes
Akos Zala
Akos Zala
2024-06-05
Kiváló szóda (& sima víz), kiváló csapattól!
Krisztina Kaiser
Krisztina Kaiser
2024-06-03
Egy hónapja használjuk a SekaSoft irodában az aboutwater Zrt által felszerelt hálózati vízi csoda készüléket, IMÁDJUK !!!! Öt féle víz folyik a csapból: normál csapvíz / meleg víz / szűrt víz / hideg szűrt víz / hideg szódavíz . Sokkal több vizet iszunk, ami - mint tudjuk - egészséges...., jó ízű, tiszta a víz és egyszerű használni. Köszönjük a szakszerű közreműködést és a kedves, barátságos "hozzánk állást"-t. Csak ajánlani tudom a csapatot és a szolgáltatást !!! :-)
Gabor Meszaros
Gabor Meszaros
2024-05-31
Rugalmas cég, barátságos hozzáállással. Sok sikert kívánok a további fejlődéshez.
Tibor Zámbó
Tibor Zámbó
2024-05-30
Finom tiszta vizet ihatunk és szóda készülékünk is van. Gyors és precíz volt a karbantartás és a beszerelés is. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, a csapvizes verziót. Hajrá Aboutwater!

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS