Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

aboutwater

making water your water

Víz - az őselem és életünk elixírje

A víz a mi szenvedélyünk. Mi vagyunk az Ön partnere mindenben, ami az egészséges, fenntartható ivóvízellátással kapcsolatos. Termékeinket megtalálhatja vállalatoknál, irodákban, iskolákban, a vendéglátásban, a termelésben és az egészségügyben.

Személyre szabott ivópalackok

Fenntartható vizes palackokat is kínálunk üvegből vagy Tritanból. Rendkívül robusztusak, könnyűek és káros anyagoktól mentesek. Kérésre saját logóval, névvel vagy motívummal is személyre szabhatjuk az ivópalackokat.

Vízadagolók

Vízadagolóink első osztályú minőséget és rugalmasságot kínálnak, és a legmagasabb higiéniai normák mellett is lenyűgöznek. Legyen szó fix vízcsatlakozóval rendelkező vízadagolókról, pultra helyezhető vagy szabadon álló egységekről, illetve ballonos vízhűtőkről. Akár nagytermi iroda, kis induló vállalkozás, oktatás vagy vendéglátás. Élvezze a környezetbarát, egészséges ivóvíz előnyeit.

Automata kávéfőzők

Kávégépekre van szüksége irodája, cége vagy létesítménye számára? HAMAROSAN kávészervizt kínálunk kiváló minőségű kávéautomatákkal a székesfehévári és budapesti régióban.

Rólunk

Az Ön szakértő vízadagoló partnere – együtt a fenntartható jövőért.

Hozzáértő szolgáltatással.

A magyar aboutwater Zrt-t a müncheni (Németország) székhelyű aboutwater cégcsoport tagjaként alapítottuk. Szaktudásunkat és az ivóvízellátás területén szerzett évtizedes szakértelmünkkel szívünket-lelkünket beleadtuk, hogy egyedülálló termék- és szolgáltatáscsomagot kínáljunk Önnek, ha vízről van szó. Egyöntetűen állítjuk: “A víz a szenvedélyünk”, ezt a szenvedélyt sokéves tapasztalattal és széles körű termék- és piaci ismeretekkel ötvözzük.

Sokoldalú szolgáltatási paletta és hozzáértő szakemberek az    aboutwater-nél


Az aboutwater-nél mindenre kiterjedő univerzális szolgáltatáscsomagra számíthat! A vállalatához passzoló vízadagolóval kapcsolatos tanácsadástól kezdve – legyen szó ivóvízhálózatról vagy ozmózisvízzel működő vízadagolóról – a megfelelő tartozékokig és a BPA-mentes Tritanból vagy üvegből készült ivópalackokig mindent kínálunk, amire a mindennapi vízigényéhez szüksége van.

A megbízható ügyfélszolgálat és a fenntarthatóság a legfőbb prioritásunk. Termékeink használatával védjük a környezetet, és tiszta vizet juttatunk el oda, ahol ügyfeleinknek szükségük van rá.

Ez a mindennapi kihívásunk, amelynek örömmel és lendülettel teszünk eleget.

Fenntarthatóság

Az aboutwater csapata szilárdan rögzítette a fenntarthatóságot mint vállalati célt. Ivóvíz-termékválasztékunkkal felelősségteljesen járunk el az emberek és a környezet iránt.

Termékeink egyszerű módot kínálnak arra, hogy hozzájáruljunk a környezetvédelemhez. Vízadagolóink csökkentik a palackozott víz vásárlásából, szállításából és tárolásából eredő költségeket, hulladékot és CO2-kibocsátást. Magát az ivás élményét illetően sem kötünk kompromisszumokat. Újratölthető ivópalackjainkkal támogatjuk az ivási szokások fenntarthatóvá tételét, a motivációt és végső soron ezzel is növeljük a termelékenységet. A tritan palack mindig velünk van a mindennapokban. Ez biztosítja, hogy csak a legjobb vizet igyuk – lágyítószerek nélkül.

Számos vásárló már megbízik vízadagolóinkban és ivópalackjainkban, és személyre szabottan készítteti utóbbiakat. Hogy még több örömet szerezzen a vízfogyasztás!

Előnyök az aboutwater vízadagolókkal:

KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS A KEDVEZŐ VÍZELLÁTÁS RÉVÉN
FRISS, EGÉSZSÉGES IVÓVÍZ A MODERN SZŰRŐKNEK KÖSZÖNHETŐEN
A FENNTARTHATÓSÁGI CÉLOK ELÉRÉSNEK ELŐSEGÍTÉSE AZ ELDOBHATÓ PALACKOK ÉS AZOK SZÁLLÍTÁSÁNAK ELKERÜLÉSE RÉVÉN
AZ ÖN ÉS ÜGYFELEI, PÁCIENSEI ÉS VENDÉGEI EGÉSZSÉGÉNEK MGŐRZÉSE ÉS JAVÍTÁSA.
FELELŐS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI GYAKORLAT
BOLDOG ÉS EGÉSZSÉGES ALKALMAZOTTAK ÉS ÜGYFELEK

Higiénia és vízelemzés

Fedezze fel csapvízadagolóink és palackozott vízhűtőink kiválóságát, amelyek megfelelnek Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ, valamint  a GWCA (German WaterCooler Association) és a WE (Watercoolers Europe) higiéniai követelményeinek. Nagyrabecsült ügyfeleink biztonsága és egészsége mindig a legfőbb prioritásunk, és mindent megteszünk a legmagasabb higiéniai színvonal biztosítása érdekében.

A vízadagolóink karbantartására és tisztítására irányuló folyamatos erőfeszítések és beruházások révén garantáljuk, hogy az Ön által fogyasztott víz mindig megfeleljen a legmagasabb minőségi és tisztasági követelményeknek. Elkötelezettségünk a tiszta és frissítő víz iránti igényeinek kielégítése iránt továbbra is töretlen. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy hibátlan termékeket és kiváló szolgáltatást nyújtsunk Önnek. Biztosítsa Ön is a megfelelő napi vízellátást szervezete számára! Bővebben itt

Csapatunk

Az aboutwater csapata az Ön közvetlen kapcsolattartója minden vízzel kapcsolatos kérdésben. Csapatunk széles körű szakterülettel rendelkező szakértőkből áll. A víz iránti szenvedélyünk egyesít bennünket. Együtt alkotjuk az aboutwater szívét. Sikerünk alapja a világos kommunikáció, a megalapozott szakértelem és a partnerség szelleme. Mindig rendelkezésre állunk, hogy válaszoljunk kérdéseire, még az üzlet megkötése után is. Hívjon minket még ma – várjuk, hogy jelentkezzen! Az Ön aboutwater csapata

Szüksége van  kiegészítőkre?

Ivóflakonok és kulacsok

IVÓFLAKONOK és KULACSOK

Rendelje meg kiegészítőként üvegből vagy tritanból készült, saját fenntartható vizes palackjait. Rendkívül robusztus, könnyű és szennyeződésmentes. Kérésre saját logóval, névvel vagy motívummal is személyre szabjuk vizes palackjait.

Kávé

KÁVÉGÉPEK

Ön is kávéfőzőt keres irodája, cége vagy létesítménye számára? HAMAROSAN kávészervizt kínálunk kiváló minőségű kávéfőzőkkel a székesfehérvári és budapesti régióban.

Vízszűrők

VÍZADAGOLÓ-VÍZSZŰRŐK

Nagy teljesítményű szűrőbetétek az ivóvíz optimalizálására az automaták, a gasztronómia, a vendéglátás és a vízadagolók számára. Csökkentik a klóros ízt és szagot, szűrik az ólmot, üledéket, benzolt, diklórbenzolt, toxafént és az azbesztet. Az egysejtű paraziták 99,95 %át is kiszűrik a vízből. A kevesebb vízkőlerakódás és szennyezőanyag csökkenti a költségeket és jobb ízt biztosít.

Tiszta ivóvíz minden területre, megbízható, teljes körű szolgáltatással

Vállalatok / Irodák

Vízadagolók az Ön cége számára. Alkalmazottai, ügyfelei és vendégei legnagyob  megelégedettségére. Költségtakarékos, fenntartható és egészséges.

Képzési intézmények

Vízadagolóink az oktatási ágazatban is biztosítják az elegendő, egészséges vízivást.

Egészség és Sport

Az Ön számára a legmagasabb higiéniai előírásokkal készült fenntartható, költséghatékony vízadagolók az egészséges ivás öröméért.

Hotel, Étterem, Catering

Higiénikus és praktikus. A vízadagolók a vendéglátóiparban csökkentik a költségeket, a helyigényt és a hulladék mennyiségét.

Ügyfeleink mondták

Ágota Simon
Ágota Simon
2024-07-08
A Gyógyító Jószándék - DMD Izombeteg Gyermekek Alapítványa - fonyódi táborában az érintett gyerekek és hozzátartozóik az Aboutwater Zrt. jóvoltából egy hétig ezt az egészséges, finom karsztvizet ihatják. Köszönjük a támogatást!
Nikoletta Szittya
Nikoletta Szittya
2024-06-27
Telepítés, üzembe helyezés korrekten, gyorsan és megbízhatóan zajlott. Bármilyen kérés, észrevétel esetén azonnal intézkedik a csapat. A víz minősége finom, többféle hőmérséklet közül választhatunk, és igény szerint még szénsavas és sima víz is vételezhető. Köszönjük szépen a szolgáltatást, amit jó szívvel ajánlok másoknak is.
Judit Vezér
Judit Vezér
2024-06-26
Szuper a készülékük, az ivóvíz minősége összehasonlíthatatlan a sima csapvízzel. A telepítés gyors és zökkenőmentes, a szakembereik nagyon segítőkészek és profik. Ügyfélszolgálatuk rendkívül hatékony. Mindenkinek ajánlom aki tiszta és friss vizet szeretne az irodában.
Attila Nemet
Attila Nemet
2024-06-23
Igazi innivaló csinálók! A test 50-70%-a víz, ezért nagyon fontos, hogy milyen vizet iszunk! Náluk jó kezekben vagyunk, hiszen a nevükből kifolyólag (is) nagyon sokat tudnak a VÍZRŐL! Higgyünk nekik! - Én hittem, s a döntésem egy életre szól! Egészségünkre!
Korrekt Szolgáltatások Kft.
Korrekt Szolgáltatások Kft.
2024-06-06
Tőkéletes
Akos Zala
Akos Zala
2024-06-05
Kiváló szóda (& sima víz), kiváló csapattól!
Krisztina Kaiser
Krisztina Kaiser
2024-06-03
Egy hónapja használjuk a SekaSoft irodában az aboutwater Zrt által felszerelt hálózati vízi csoda készüléket, IMÁDJUK !!!! Öt féle víz folyik a csapból: normál csapvíz / meleg víz / szűrt víz / hideg szűrt víz / hideg szódavíz . Sokkal több vizet iszunk, ami - mint tudjuk - egészséges...., jó ízű, tiszta a víz és egyszerű használni. Köszönjük a szakszerű közreműködést és a kedves, barátságos "hozzánk állást"-t. Csak ajánlani tudom a csapatot és a szolgáltatást !!! :-)
Gabor Meszaros
Gabor Meszaros
2024-05-31
Rugalmas cég, barátságos hozzáállással. Sok sikert kívánok a további fejlődéshez.
Tibor Zámbó
Tibor Zámbó
2024-05-30
Finom tiszta vizet ihatunk és szóda készülékünk is van. Gyors és precíz volt a karbantartás és a beszerelés is. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, a csapvizes verziót. Hajrá Aboutwater!

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS