Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

Innivalót csapvízből ®

QUABA az 1. helyezett

 

Az Ön komfortos, vízhálózatra csatlakoztatható vízadagolója.

Magyarországon KIZÁRÓLAG az aboutwater kínálatában!

Fenntartható és pénztárcabarát

elérhetőségek
Ajánlatkérés
QUABA – Hálózati vízautomata a költségtakarékos, fenntartható és egészséges víz élvezetéért.
A QUABA vízadagoló kompakt, erős, rozsdamentes acélból és üvegből készült. Ez az ivóvízautomata – alsószekrénnyel vagy anélkül – egész nap kiszolgálja Önt, és folyamatosan friss vízzel látja el. A vízhálózatra csatlakoztatható berendezéseink mindennapjainak nélkülözhetetlen részévé váltak. Az aboutwater-nél a legmagasabb szolgáltatási és termékszínvonalat találja, és örömmel vállaljuk a készülékek karbantartását és tisztítását is az Ön számára. Mi megkönnyítjük és a lehető leghatékonyabbá tesszük az Ön ivóvízellátását.

Friss, egészséges víz, hűtött, csendes, szénsavas vagy forró. Kényelmesen, egy gombnyomással..

Teljes körű bérleti ajánlat: Telepítés, szerviz és tanácsadás. Minden egy kézből.

Béreljen vagy vásároljon kedvező áron, és takarítson meg pénzt minden liter vízzel.

Helytakarékos és rugalmasan használható minden területen. Az irodától a gyárig, az étteremtől vagy az egészségügyi területig.

Highlights

Az Ön legújabb generációs hálózati vízadagolója

ÜZEMEK – KÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK – EGÉSZSÉGÜGY – VENDÉGLÁTÁS – IRODÁK

Higiénia

 • Érintésmentes vízkivezetés a rozsdamentes acél ernyőnek köszönhetően

 • Extrem érzékeny szűrővel szerelhető a tökéletes ízélmény biztosítására

 • Gondozásmentes

 • Jégbank rendszerű hűtés

Pénztárcabarát

A palackozott ásványvízzel összehasonlítva a vízadagoló minden liter vízzel pénzt takarít meg.

Kiegészítők:

 • Alsószekrény minden modellhez

 • Pohártartó

 • Pult alatti készülékek sörcsappal

Műszaki adatok
Részletgazdag top-desing

 • Bőrlemez burkolat, edzett üveg vagy szaténozott alumínium előlap, robusztus kivitel

 • Extrém halk < 70dB (erős beszéd zaja)

 • Legfeljebb 270 mm magas ivóedényekhez alkalmas

 • Megszakítás nélküli vízkivétel egyszerre max 6 literig

 • Ivóvízhálózatra kötött berendezés

Víztípusok

 • Forró, csaphőmérsékletű, hűtött & szénsavas víz

 • 30 liter óránként – 6 liter folyamatosan < 12°C hűtött víz

 • 95 °C-os forróvíz

 • Legfeljebb 12 °C-os hideg víz

Klímánk védelméért

A hálózati vízadagolókkal csökkentheti a CO2-kibocsátást és fenntartható módon cselekedhet. Nem kell többé eldobható ill. visszaváltható  palackozott vizet vásárolnia és az oda-visszaszállítással vesződnie.

Teljeskörű szervíz és szolgáltatás

Vízadagolók gyors és megbízható telepítése, javítása és karbantartása

Az aboutwater vízhálózatra csatlakoztatható automatáival költséghatékony és fenntartható vízellátást érhet el vállalatában, otthonában. Tiszta, hűtött, forró vagy frissítően pezsgő szénsavas vizet kínálunk Önnek az Ön igényeihez igazítva. Vegye igénybe mindenre kiterjedő szolgáltatásunkat: vízigényének elemzése vagy vízadagolója legjobb helyének meghatározása. Együtt meghatározzuk az Ön és intézménye, étterme vagy vállalata számára optimális megoldást.

Szolgáltatásunkkal mindig az Ön rendelkezésére állunk! Nálunk személyes kapcsolattartó és szakértő dolgozik az Ön szolgálatában.

Elérhetőségek
Ajánlatkérés vízadagolóra

Tegyen többet az egészsége érdekében a QUABA vízadagolóval


Az ivóvíz elősegíti alkalmazottai, ügyfelei, vendégei vagy betegei egészségét és termelékenységét. Különösen igaz ez a berendezéseink által szolgáltatott egészséges, szűrt vízre. A túl kevés folyadékbevitel fáradtsághoz, koncentrációs nehézségekhez vagy fejfájáshoz vezethet. QUABA vízadagolóinkkal segíthet a környezetében élőknek, hogy elegendő vizet igyanak, és egész nap fittek maradjanak. Az üvegből vagy kiváló minőségű műanyagból készült saját logojával ellátott vizes palackokkal, – melyeket az asztali vízrendszer tartozékaként rendelhet, nemcsak az összetartozás érzését erősíti cégében, hanem megszűntetheti a flakonvisszaváltási hercehurcát is.

 

A hálózati vízadagolók költséget, időt, helyet és energiát takarítanak meg.


Már napi 5-8 liter víztől kezdve költségmegtakarítást érhet el, ha QUABA automatát bérel a palackozott ásványvízzel szemben. Átfogó, megbízható szolgáltatásunkkal időt és munkaerőt is megtakaríthat. Nincs szükség a vízzel teli zsugorcsomagok és palackok szállítására és tárolására, és Ön helyet takarít meg. Mi gondoskodunk az Ön vízellátásáról, Ön pedig teljes mértékben a napi üzletmenetére koncentrálhat! Ezen felül mi, az aboutwater-nél gondoskodunk a QUABA szállításáról és üzembe helyezéséről az Ön vállalatánál, az összes karbantartási munkáról és a szűrőcseréről. A szerződés időtartama alatt az összes javítást és szervizszolgáltatást biztosítjuk Önnek.

Ajánlatkérés

Járuljon hozzá a klíma védelméhez


Egy vízadagolóval nemcsak abban segíthet, hogy alkalmazottai, ügyfelei, vendégei vagy betegei egészséges vizet fogyasszanak, hanem abban is, hogy egyúttal fenntartható módon éljenek.

Az EFBW (Európai Palackozott Vízgyártók Szövetsége) szerint minden magyar ember évente 126,3 liter palackozott vizet iszik. Ennek megfelelően Magyarországon naponta ca 4000 raklap palackozott víz utazik és ezt mintegy 200 teherautó szállítja. Ha mindenki a csapvizet inná helyette, literenként 202,4 g CO2-t lehetne megtakarítani. Ez évente 250 ezer tonna CO2 -t jelent. A csapvízhez képest a palackozott ásványvíz 586-szor nagyobb mennyiségű kibocsátást okoz. Automatáinkkal Ön aktívan védi a környezetet és hozzájárul a nagyobb fenntarthatósághoz.

Klímavédelem

KÜLÖNLEGES MEGJELENÉSŰ VÍZADAGOLÓRA VÁGYIK?

CORIAN ÉS MÁRVÁNY (MARBLE) KÜLSŐ BORÍTÁSÚ BERENDEZÉSEK kizárólag az aboutwater kínálatában! Válassza ki az Önnek legjobban tetsző felüleletet.
CORIAN: Egy alumínium-trihidrátból, színezékből és akril gyantából álló igen szilárd felületű anyag, amely ellenáll a sérüléseknek és a szennyeződéseknek. A hagyományos felületképző anyagok nagyobb teljesítményű alternatívája kompromisszumok nélkül. A nem porózus felület higiénikus, strapabíró, alacsony karbantartási igényű és vizuálisan gyönyörű.
A fehér színtől a sötétebb árnyalatokig számos színben kapható Corianból készült adagolóink értéket adnak otthonának, vállalkozásának és életstílusának.

MÁRVÁNY/MARBLE: Otthoni, irodai vagy vendéglátóipari megoldás valódi márványból készült kivitelben. 
Egy természetes kő, amely eredendő szépségéről ismert, egyedi erezettel és természetes csillogással, amely kifinomultságot kölcsönöz minden környezetnek.
A tiszta fehértől a sötétebb tónusokig számos színben kapható, a márvány számos lehetőséget kínál a különböző stílusokhoz és tervezési preferenciákhoz.

vizadagolo quaba

QUABA hálózati vízautomata

Az Ön kiváló minőségű, kényelmes vízadagolója hálózati vízcsatlakozóval. KIZÁRÓLAG az aboutwater kínálatában!

Kiváló minőségű, elegáns és sokoldalú


A QUABA vízhálózatra csatlakoztatható berendezés mindenütt használható. Például vállalatoknál, a vendéglátóiparban, iskolákban, irodákban, orvosi rendelőkben vagy akár óvodákban. Legyen szó szobahőmérsékletű, forró, hideg, szénsavmentes vagy szénsavas vízről, a QUABA vízadagoló rendszerek mindig frissítő ivóvizet biztosítanak.

Mivel fix vízcsatlakozású automatáról van szó, azaz a csapból származó vizet használja, a nagy palackos víz rendelésétől és cipelésétől is megkíméli magát. A QUABA emellett alacsony zajszintjével, könnyű karbantarthatóságával és elegáns kivitelével is lenyűgözi Önt és a készülék használóit.

Friss vízélmény gombnyomásra


Hideg, forró, szobahőmérsékletű, csendes vagy szénsavas. Bármikor kiválaszthatja kedvenc viztípusát. És mindezt egyetlen gombnyomással.

Biztonságos és friss ivóvíz – A hálózati vízautomaták esetében nagyteljesítményű szűrőrendszer biztosítja az egészséges ivóvizet. Az innovatív vízadagoló szűrője eltávolítja a fluoridot, a klórt és más szennyeződéseket és méreganyagokat. Ez azt jelenti, hogy mindig egészséges és biztonságos ivóvíz áll rendelkezésére, és bármikor újratöltheti újrahasználható vizes palackját vagy poharát.

Fenntartható – A vízadagolók fenntartható megoldást jelentenek a műanyag vizes palackokkal szemben.

Költségmegtakarítás – A berendezés telepítése sok pénzt és időt takarít meg a műanyag vizes palackok vagy az üvegpalackokban lévő palackozott víz betszerzésével, szállításával és visszaváltásával szemben.

Javított íz és szag – A vízszűrő rendszerek eltávolítják azokat az összetevőket, amelyek a csapvíznek kellemetlen ízt és szagot adnak. A vízadagoló rendszer javítja az ivóvíz tisztaságát.

Ajánlatkérés

Műszaki adatok


Víztípusok

Forró, csaphőmérsékletű, csendes,

hűtött, szénsavas

Méretek  (Sz/M/M)

 20,0 cm, 42,0 cm, 43,0 cm

Csapmagasság

27,0 cm

Súly

21 kg

Áramellátás

230 V – 50 Hz

Hűtőteljesítmény

30 l/h

Bérlés vagy vásárlás

További infók


 • Bőrlemez burkolat, edzett üveg vagy szaténozott alumínium előlap

 • R290 környezetbarát és természetes hűtőközeg használata

 • Jégbankos technológia

 • Forró víz hőmérséklete 90 °C

 • 12 °C alatti hűtött víz hőmérséklet

 • Érintésmentes kiömlőnyílás

 • Alsószekrény minden modellhez

 • CO2 palack az alsószekrényben  is elhelyezhető

 • Alacsony karbantartásigényű

Szüksége van  kiegészítőkre?

Ivóflakonok és kulacsok

IVÓFLAKONOK és KULACSOK

Rendelje meg kiegészítőként üvegből vagy tritanból készült, saját fenntartható vizes palackjait. Rendkívül robusztus, könnyű és szennyeződésmentes. Kérésre saját logóval, névvel vagy motívummal is személyre szabjuk vizes palackjait.

Kávé

KÁVÉGÉPEK

Ön is kávéfőzőt keres irodája, cége vagy létesítménye számára? HAMAROSAN kávészervizt kínálunk kiváló minőségű kávéfőzőkkel a székesfehérvári és budapesti régióban.

Vízszűrők

VÍZADAGOLÓ-VÍZSZŰRŐK

Nagy teljesítményű szűrőbetétek az ivóvíz optimalizálására az automaták, a gasztronómia, a vendéglátás és a vízadagolók számára. Csökkentik a klóros ízt és szagot, szűrik az ólmot, üledéket, benzolt, diklórbenzolt, toxafént és az azbesztet. Az egysejtű paraziták 99,95 %át is kiszűrik a vízből. A kevesebb vízkőlerakódás és szennyezőanyag csökkenti a költségeket és jobb ízt biztosít.

ÜGYFELEINK minden területen

Tiszta ivóvíz minden területre, megbízható, teljes körű szolgáltatással

Vállalatok / Irodák

Vízadagolók az Ön cége számára. Alkalmazottai, ügyfelei és vendégei legnagyob  megelégedettségére. Költségtakarékos, fenntartható és egészséges.

Képzési intézmények

Vízadagolóink az oktatási ágazatban is biztosítják az elegendő, egészséges vízivást.

Egészség és Sport

Az Ön számára a legmagasabb higiéniai előírásokkal készült fenntartható, költséghatékony vízadagolók az egészséges ivás öröméért.

Hotel, Étterem, Catering

Higiénikus és praktikus. A vízadagolók a vendéglátóiparban csökkentik a költségeket, a helyigényt és a hulladék mennyiségét.

Ágota Simon
Ágota Simon
2024-07-08
A Gyógyító Jószándék - DMD Izombeteg Gyermekek Alapítványa - fonyódi táborában az érintett gyerekek és hozzátartozóik az Aboutwater Zrt. jóvoltából egy hétig ezt az egészséges, finom karsztvizet ihatják. Köszönjük a támogatást!
Nikoletta Szittya
Nikoletta Szittya
2024-06-27
Telepítés, üzembe helyezés korrekten, gyorsan és megbízhatóan zajlott. Bármilyen kérés, észrevétel esetén azonnal intézkedik a csapat. A víz minősége finom, többféle hőmérséklet közül választhatunk, és igény szerint még szénsavas és sima víz is vételezhető. Köszönjük szépen a szolgáltatást, amit jó szívvel ajánlok másoknak is.
Judit Vezér
Judit Vezér
2024-06-26
Szuper a készülékük, az ivóvíz minősége összehasonlíthatatlan a sima csapvízzel. A telepítés gyors és zökkenőmentes, a szakembereik nagyon segítőkészek és profik. Ügyfélszolgálatuk rendkívül hatékony. Mindenkinek ajánlom aki tiszta és friss vizet szeretne az irodában.
Attila Nemet
Attila Nemet
2024-06-23
Igazi innivaló csinálók! A test 50-70%-a víz, ezért nagyon fontos, hogy milyen vizet iszunk! Náluk jó kezekben vagyunk, hiszen a nevükből kifolyólag (is) nagyon sokat tudnak a VÍZRŐL! Higgyünk nekik! - Én hittem, s a döntésem egy életre szól! Egészségünkre!
Korrekt Szolgáltatások Kft.
Korrekt Szolgáltatások Kft.
2024-06-06
Tőkéletes
Akos Zala
Akos Zala
2024-06-05
Kiváló szóda (& sima víz), kiváló csapattól!
Krisztina Kaiser
Krisztina Kaiser
2024-06-03
Egy hónapja használjuk a SekaSoft irodában az aboutwater Zrt által felszerelt hálózati vízi csoda készüléket, IMÁDJUK !!!! Öt féle víz folyik a csapból: normál csapvíz / meleg víz / szűrt víz / hideg szűrt víz / hideg szódavíz . Sokkal több vizet iszunk, ami - mint tudjuk - egészséges...., jó ízű, tiszta a víz és egyszerű használni. Köszönjük a szakszerű közreműködést és a kedves, barátságos "hozzánk állást"-t. Csak ajánlani tudom a csapatot és a szolgáltatást !!! :-)
Gabor Meszaros
Gabor Meszaros
2024-05-31
Rugalmas cég, barátságos hozzáállással. Sok sikert kívánok a további fejlődéshez.
Tibor Zámbó
Tibor Zámbó
2024-05-30
Finom tiszta vizet ihatunk és szóda készülékünk is van. Gyors és precíz volt a karbantartás és a beszerelés is. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, a csapvizes verziót. Hajrá Aboutwater!

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS