Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

HÁLÓZATI VÍZADAGOLÓK AZ ABOUTWATER-TŐL

Friss ivóvíz a nap minden szakában

INNIVALÓT CSAPVÍZBŐL!®   A vizet világszerte az élet éltető elixírjének és értékes árucikknek tekintik. Mi azonban nem csak azt szeretnénk, hogy Önöknek, ügyfeleinknek megbízhatóan és napi szinten biztosítsuk ezt a frissítő italt, hanem különös hangsúlyt fektetünk e hűsítő folyadék fenntartható és felelős felhasználására is. Ezért tűztük ki küldetésünkké, hogy az Ön számára kezeljük, szűrjük és tisztítsuk a friss vizet, hogy Önt és csapatát minden nap a legjobb ivóvízzel láthassuk el. Az általunk forgalmazott berendezések mindegyike európai (olaszországi) gyárakban és bizonyítottan “fair trade” eljárásban, gyerekmunka kizárásával készül. 

Innivalót csapvízből ®

– Csapvízzel működő vízadagolók

COOL1
Energiahatékony, sokoldalú és fenntartható
Extrém teljesítmény
Csendes, szénsavas és hűtött víz
Több infó
 
QUABA Q1
Energiahatékony, kompakt és modern
Nemesacél és edzett üveg
Csendes, szénsavas és hűtött víz
több infó
BLUSODA
Kompakt, teljes egészében nemesacél borítás
Energiahatékony
Csendes, szénsavas és hűtött víz
több infó

A csapra köthető vízadagoló előnye

Az aboutwater összes vízrendszere első osztályú minőséget és funkcionalitást kínál, és modern dizájnjával nyűgöz le. Ez azt jelenti, hogy minden ügyfelünk megtalálja nálunk a megfelelő rendszert, amelyet friss ivóvízhez bérelhet.
A vezetékes  vízautomatáink különösen akkor hasznosak, ha sokan használják rendszeresen ezeket a berendezéseket. Egyébként a különböző berendezések elsősorban a vízáramlás hűtési teljesítménye, a műszaki részletek, a külső megjelenés vagy a vízkivétel típusa tekintetében különböznek egymástól.

Vízautomaták szabadon álló (alsószekrényes), pultra helyezhető és pult alatti kivitelben. Ez utóbbi kivitel nagy kényelmet biztosít, hiszen a vízadagoló fő egysége a pult alatt, rejtve helyezkedik el. A szűrt szénsavas, hűtött, vagy csaphőmérsékletű vizet pedig többféle módon csapolhatjuk. Kínálunk 5 funkciós csaptelepet, mely esetében a “használati” hideg és meleg víz az egyik kar elforgatásával, míg az automatából származó hideg, szénsavas és csaphőmérsékletű szűrt víz a másik kar elforgatásáváal nyerhető. Ebben az esetben a már meglévő csapot cseréljük a fent említettre. Emellett lehetőség van a “hagyományos” sörcsap vagy premix pisztoly alkalmazására is. A sörcsapon keresztül csak a berendezésből származó szűrt víz érhető el. A premix pisztoly segítségével padig távolabbi poharak töltése is elérhetővé válik, hiszen a kihúzható tömlőnek köszönhetően akár egy-mésfél méter távolság is áthidalható.

Professzionális  hálózatos vízautomata-szolgáltatás 

Azt kérdezi, hogy miért az aboutwater vízadagoló rendszert válassza? Természetesen Magyarországon már számos szolgáltató van, aki hasonló vízrendszereket kínál – de csak nálunk egyesül a tiszta ivóvíz, az innovatív technológia, a fenntarthatóság és mindenekelőtt a személyes és barátságos kiszolgálás.

Ne csak egy vízgépet vásároljon tőlünk, hanem vegye igénybe egyedülálló és hozzáértő karbantartási szolgáltatásunkat is. Természetesen a hálózati vízrendszereket és automatákat is bérelheti tőlünk, és élvezheti a magas színvonalú szolgáltatást. Velünk biztosíthatja dolgozói számára a megfelleő hidratáltságot. Az ajánlott napi folyadékbevitelről itt tájékozódhat. 

Pult alatti készülékeink gyorsan telepíthetőek és helyet takarítanak meg a pulton. Ez különösen olyan felhasználási területeken fontos, ahol a rendelkezésre álló pultfelület más célokat szolgál.

Szüksége van  kiegészítőkre?

Ivóflakonok és kulacsok

IVÓFLAKONOK és KULACSOK

Rendelje meg kiegészítőként üvegből vagy tritanból készült, saját fenntartható vizes palackjait. Rendkívül robusztus, könnyű és szennyeződésmentes. Kérésre saját logóval, névvel vagy motívummal is személyre szabjuk vizes palackjait.

Kávé

KÁVÉGÉPEK

Ön is kávéfőzőt keres irodája, cége vagy létesítménye számára? HAMAROSAN kávészervizt kínálunk kiváló minőségű kávéfőzőkkel a székesfehérvári és budapesti régióban.

Vízszűrők

VÍZADAGOLÓ-VÍZSZŰRŐK

Nagy teljesítményű szűrőbetétek az ivóvíz optimalizálására az automaták, a gasztronómia, a vendéglátás és a vízadagolók számára. Csökkentik a klóros ízt és szagot, szűrik az ólmot, üledéket, benzolt, diklórbenzolt, toxafént és az azbesztet. Az egysejtű paraziták 99,95 %át is kiszűrik a vízből. A kevesebb vízkőlerakódás és szennyezőanyag csökkenti a költségeket és jobb ízt biztosít.

ÜGYFELEINK minden területen

Tiszta ivóvíz minden területre, megbízható, teljes körű szolgáltatással

Vállalatok / Irodák

Vízadagolók az Ön cége számára. Alkalmazottai, ügyfelei és vendégei legnagyob  megelégedettségére. Költségtakarékos, fenntartható és egészséges.

Képzési intézmények

Vízadagolóink az oktatási ágazatban is biztosítják az elegendő, egészséges vízivást.

Egészség és Sport

Az Ön számára a legmagasabb higiéniai előírásokkal készült fenntartható, költséghatékony vízadagolók az egészséges ivás öröméért.

Hotel, Étterem, Catering

Higiénikus és praktikus. A vízadagolók a vendéglátóiparban csökkentik a költségeket, a helyigényt és a hulladék mennyiségét.

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS