Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

Innivalót

csapvízből ®

COOL1 Nagy teljesítményű hálózati vízadagoló

A frissítő ízélmény profi berendezése

Vízellátás nagy igénybevétel esetére. Költségtakarékos, fenntartható és kiváló minőségű.

Elérhetőségeink
Ajánlatkérés
COOL1 hálózati vízadagoló – A megbízható csúcsteljesítény
 
Legyen szó szénsavmentes vagy szénsavas vízről, a COOL1 hűlózati vízadagoló minden ízlésnek megfelelő frissítőt kínál. A nagy teljesítményű vízadagolót nagyszámú felhasználóra is tervezték, ezért nagyon strapabíró. E megbízható professzionális készülék számos előnnyel rfendelkezik.
Hűsítő frissítőre vágyik? Nem probléma – a vízautomata belsejében található különösen nagy teljesítményű jégbank-hűtésnek köszönhetően a COOL1 nagy mennyiségű vizet képes lehűteni, és így megkönnyíti az ivóvízellátást.
A COOL1 egy nagy teljesítményű, óránként akár 150 literes adagoló kapacitással rendelkező készülék, amely megfelel minden higiéniai követelménynek, és különösen jól használható üzemi területen, nagy étkezdékben, vendéglátóhelyeken, iskolákban, kórházakban és étkezdékben. A fenntartható és modern COOL1  vízadagoló rendszer kapacitása kifejezetten nagy számú felhasználó kiszolgálására lett méretezve.

Egészséges hűtött, csendes vagy szénsavas víz. Kényelmesen egy gombnyomásra.

Kiváló szolgáltatás: profi telepítés, karbantartás, szerviz és tanácsadás. Mindent egy kézből.

Bérelje vagy vásárolja meg költséghatékonyan, és takarítson meg pénzt minden liter vízzel.

Helytakarékos és rugalmasan használható minden területen. Az irodától az üzletig, az üzemektől az egészségügyi ágazatig.

Highlights

Az Ön nagy hűtőteljesítményű vízadagolója

ÜZEMEK – KÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK – EGÉSZSÉGÜGY – VENDÉGLÁTÁS

Higiénia
 • Zárt kiömlőnyílás

 • Antibakteriális vízszűrő

 • Egyszerű karbantartás

 • Könnyű tisztíthatóság

Pénztárcabarát

Összehasonlítva az ásványvízzel, minden elfogyasztott liter vízzel csak spórolni tud!

Rendelhető kiegészítők:
 • Pohármennyiség-Adagoló

 • UV Védelem

 • Csepptálca tartalma közvetlenül a  lefolyóhálózatba vezethető

Műszaki adatok
Tökéletes design és megbízhatóság
 • Robusztus, rozsdamentes acél házzal borított berendezés

 • Extrém halk működés

 • Akár 305 mm magas ivóflakonok és kulacsok töltése

 • Megszakításmentes vízcsapolás

 • Ivóvízhálózatra csatlakoztatva

Víz paraméterek
 • Csaphőmérsékletű, hűtött, csendes és szénsavas

 • Hűtőteljesítmény 80 ill. 150 liter óránként

 • Hideg víz hőmérséklete 3 °C és 10 °C között állítható

A klímavédelem érdekében
 • Energiahatékony Stand-By funkció

 • Környezetbarát R290-es hűtőközeg

Hálózatos vízadagolóinkkal csökkentheti CO2-lábnyomát, és hozzájárulhat a fenntarthatósághoz. Nem kell többé palackozott vizet vásárolnia

Teljeskörű szolgáltatás

Vízautomaták gyors és hatékony telepítése, karbantartása és javítása

aboutwater vízadagolók – a legegyszerűbb módja annak, hogy megfizethető és fenntartható vízellátást biztosítson vállalatában, vendéglátóipari vállalkozásában, irodájában vagy otthonában. Tiszta, hűtött, forró vagy frissítő szénsavas vizet kínálunk Önnek, az Ön és alkalmazottai, ügyfelei, vendégei vagy betegei igényeihez igazítva. Élvezze az Ön közelében nyújtott legjobb szolgáltatásainkat: a vízigényének elemzésétől a vízadagoló legjobb helyének meghatározásáig. Együtt meghatározzuk az Ön és intézménye, vendéglátó egysége vagy cége számára optimális megoldást.

Mindenre kiterjedő szolgáltatásunkkal mindig az Ön rendelkezésére állunk! Az aboutwaterrel személyes, regionális kapcsolattartója és szakértője van!

Elérhetőségek
Ajánlatkérés

Tegyen többet az egészsége érdekében a COOL1 vízadagolóval


Az ivóvíz elősegíti alkalmazottai, ügyfelei, vendégei vagy betegei egészségét és termelékenységét. Különösen igaz ez a vízadagolóink által szolgáltatott egészséges, szűrt vízre. A túl kevés folyadékbevitel fáradtsághoz, koncentrációs nehézségekhez vagy fejfájáshoz vezethet. COOL1 segíthet a környezetében élőknek, hogy elegendő vizet igyanak, és egész nap fittek maradjanak. Tudja meg, mennyi az ajánlott napi folyadékbevitel! Az üvegből vagy kiváló minőségű műanyagból készült saját logojával ellátott vizes palackokkal, – melyeket az asztali vízrendszer tartozékaként rendelhet, nemcsak az összetartozás érzését erősíti cégében, hanem megszűntetheti a flakonvisszaváltási hercehurcát is.

 
 

Takarítson meg költséget, időt és energiát és csökkentse CO2-kibocsájtását


Már napi 10 liter víztől kezdve költségmegtakarítást érhet el, ha COOL1 vízadagolót bérel a palackozott ásványvízzel szemben. Átfogó, megbízható szolgáltatásunkkal időt és munkaerőt is megtakaríthat. Nincs szükség a vízzel teli zsugorcsomagok és palackok szállítására és tárolására, és Ön helyet takarít meg. Mi gondoskodunk az Ön vízellátásáról, Ön pedig teljes mértékben a napi üzletmenetére koncentrálhat! Ezen felül mi, az aboutwater-nél gondoskodunk a COOL1 szállításáról és üzembe helyezéséről az Ön vállalatánál, az összes karbantartási munkáról és a szűrőcseréről. A szerződés időtartama alatt az összes javítást és szervizszolgáltatást biztosítjuk Önnek.

Ajánlatkérés

Az Ön hozzájárulása a  klímavédelem érdekében:


Egy vízadagolóval nemcsak abban segíthet, hogy alkalmazottai, ügyfelei, vendégei vagy betegei egészséges vizet fogyasszanak, hanem abban is, hogy egyúttal fenntartható módon éljenek.

Az EFBW (Európai Palackozott Vízgyártók Szövetsége) szerint minden magyar ember évente 126,3 liter palackozott vizet iszik. Ennek megfelelően Magyarországon naponta ca 4000 raklap palackozott víz utazik és ezt mintegy 200 teherautó szállítja. Ha mindenki a csapvizet inná helyette, literenként 202,4 g CO2-t lehetne megtakarítani. Ez évente 250 ezer tonna CO2 -t jelent. A csapvízhez képest a palackozott ásványvíz 586-szor nagyobb mennyiségű kibocsátást okoz. Vízadagolóinkkal Ön aktívan védi a környezetet és hozzájárul a nagyobb fenntarthatósághoz.

Klímavédelem

Leírás

COOL1 – Nagy teljesítmény – maximális higiénia

Kiváló minőségű anyag és innovatív design


A COOL1 egy olyan nagy teljesítményű készülék, amely különösen alkalmas üzemi területek, nagy étkezdék, vendéglátóhelyek, kórházak és kávéházak számára. A nagyon magas felhasználószám pontosan megfelel a fenntartható és modern COOL1 vízadagoló kapacitásának.

A csap és a csepptálca közötti nagy távolság különösen alkalmas palackok vagy akár kulacsok töltésére. Ez azt jelenti, hogy nagyobb mennyiségű frissítőt is vihet az íróasztalához, egy hosszú megbeszéléshez vagy a vendégek éttermi asztalához.

A COOL1 robusztus kialakításával és masszív, rozsdamentes acél házával is jó pontokat szerez Önnél. Iskolákba, óvodákba, étkezdékbe és közintézményekbe is alkalmas. Más szóval bárhol, ahol csúcsidőszakok vannak, például ebédszünetekben, amikor nagy a sürgés-forgás, és sokan egyszerre akarják megtölteni a kancsókat vagy palackokat.

Frissítő vízélmény egy gombnyomásra


Hideg, csaphőmérsékletű, szénsavmentes vagy szénsavas. Bármikor kiválaszthatja, hogyan szeretné inni a vizet, igényei és kívánságai szerint. Praktikus és egyszerű egy gombnyomással.

Biztonságos és friss ivóvíz – A vízadagoló szűrőrendszere egészséges ivóvizet biztosít. A modern vízadagolóval a vegyi anyagok és kémiai összetevők, elemek, mint a fluorid, az ólom és a klór, valamint más szennyeződések és méreganyagok eltávolításra kerülnek. Ez azt jelenti, hogy mindig egészséges és biztonságos ivóvíz áll rendelkezésére, és bármikor újratöltheti újrahasználható vizes palackját vagy poharát.

Fenntartható – A vízadagolók fenntartható megoldást jelentenek a műanyag vizes palackok helyett.

Költségmegtakarítás – Egy hálózati vízadagoló rendszerrel rengeteg pénzt, időt és energiát takaríthat meg a műanyag vizes palackok vagy az üvegpalackokban lévő palackozott víz beszerzése és szállításával szemben.

Javított íz és szag – A vízadagolók eltávolítják azokat az összetevőket, amelyek a csapvíznek kellemetlen ízt és szagot adnak. A vízadagoló rendszer javítja az ivóvíz tisztaságát.

Ajánlatkérés

Műszaki adatok


Vízfajták:

Csaphőmérsékletű, hűtött,

csendes, szénsavas

Méretek (Sz/M/M)

47,9 cm, 42,8 cm, 144,4 cm

Csapmagasság

29,7 cm

Súly

39-49 kg

Áramellátás

230 V – 50 Hz

Hűtőteljesítmény

80-150 l/h

Bérlés vagy vásárlás

További infók


 • Két modell 80 C | 150 C

 • Anyag: robusztus nemesacél

 • R290 Környezetbarát és természetes hűtőközeg használata

 • Jégbank

 • Vízhőmérséklet 3 °C és 10 °C kközött állatható

 • Érintésmentes vízkifolyás

 • Nagy teljesítményű rozsdamentes acél szénsavazótartály

Energetikai jellemzők


 • Energiatakarékos funkció, mely az energiafogyasztást akár 75%-al csökkentheti

 • Programozható szundi funkció

Egyéb előnyök


 • Szünetmentes csapolás

 • Hálózati ivóvíz használata

 • Antibakteriális vízszűrő

 • Közvetlenül vízcsapra történő csatlakozás

 • Zárható alsószekrény

 • Nagy igénybevétel számára

 • Alacsony karbantartásigény

Szüksége van  kiegészítőkre?

Ivóflakonok és kulacsok

IVÓFLAKONOK és KULACSOK

Rendelje meg kiegészítőként üvegből vagy tritanból készült, saját fenntartható vizes palackjait. Rendkívül robusztus, könnyű és szennyeződésmentes. Kérésre saját logóval, névvel vagy motívummal is személyre szabjuk vizes palackjait.

Kávé

KÁVÉGÉPEK

Ön is kávéfőzőt keres irodája, cége vagy létesítménye számára? HAMAROSAN kávészervizt kínálunk kiváló minőségű kávéfőzőkkel a székesfehérvári és budapesti régióban.

Vízszűrők

VÍZADAGOLÓ-VÍZSZŰRŐK

Nagy teljesítményű szűrőbetétek az ivóvíz optimalizálására az automaták, a gasztronómia, a vendéglátás és a vízadagolók számára. Csökkentik a klóros ízt és szagot, szűrik az ólmot, üledéket, benzolt, diklórbenzolt, toxafént és az azbesztet. Az egysejtű paraziták 99,95 %át is kiszűrik a vízből. A kevesebb vízkőlerakódás és szennyezőanyag csökkenti a költségeket és jobb ízt biztosít.

ÜGYFELEINK minden területen

Tiszta ivóvíz minden területre, megbízható, teljes körű szolgáltatással

Vállalatok / Irodák

Vízadagolók az Ön cége számára. Alkalmazottai, ügyfelei és vendégei legnagyob  megelégedettségére. Költségtakarékos, fenntartható és egészséges.

Képzési intézmények

Vízadagolóink az oktatási ágazatban is biztosítják az elegendő, egészséges vízivást.

Egészség és Sport

Az Ön számára a legmagasabb higiéniai előírásokkal készült fenntartható, költséghatékony vízadagolók az egészséges ivás öröméért.

Hotel, Étterem, Catering

Higiénikus és praktikus. A vízadagolók a vendéglátóiparban csökkentik a költségeket, a helyigényt és a hulladék mennyiségét.

Ágota Simon
Ágota Simon
2024-07-08
A Gyógyító Jószándék - DMD Izombeteg Gyermekek Alapítványa - fonyódi táborában az érintett gyerekek és hozzátartozóik az Aboutwater Zrt. jóvoltából egy hétig ezt az egészséges, finom karsztvizet ihatják. Köszönjük a támogatást!
Nikoletta Szittya
Nikoletta Szittya
2024-06-27
Telepítés, üzembe helyezés korrekten, gyorsan és megbízhatóan zajlott. Bármilyen kérés, észrevétel esetén azonnal intézkedik a csapat. A víz minősége finom, többféle hőmérséklet közül választhatunk, és igény szerint még szénsavas és sima víz is vételezhető. Köszönjük szépen a szolgáltatást, amit jó szívvel ajánlok másoknak is.
Judit Vezér
Judit Vezér
2024-06-26
Szuper a készülékük, az ivóvíz minősége összehasonlíthatatlan a sima csapvízzel. A telepítés gyors és zökkenőmentes, a szakembereik nagyon segítőkészek és profik. Ügyfélszolgálatuk rendkívül hatékony. Mindenkinek ajánlom aki tiszta és friss vizet szeretne az irodában.
Attila Nemet
Attila Nemet
2024-06-23
Igazi innivaló csinálók! A test 50-70%-a víz, ezért nagyon fontos, hogy milyen vizet iszunk! Náluk jó kezekben vagyunk, hiszen a nevükből kifolyólag (is) nagyon sokat tudnak a VÍZRŐL! Higgyünk nekik! - Én hittem, s a döntésem egy életre szól! Egészségünkre!
Korrekt Szolgáltatások Kft.
Korrekt Szolgáltatások Kft.
2024-06-06
Tőkéletes
Akos Zala
Akos Zala
2024-06-05
Kiváló szóda (& sima víz), kiváló csapattól!
Krisztina Kaiser
Krisztina Kaiser
2024-06-03
Egy hónapja használjuk a SekaSoft irodában az aboutwater Zrt által felszerelt hálózati vízi csoda készüléket, IMÁDJUK !!!! Öt féle víz folyik a csapból: normál csapvíz / meleg víz / szűrt víz / hideg szűrt víz / hideg szódavíz . Sokkal több vizet iszunk, ami - mint tudjuk - egészséges...., jó ízű, tiszta a víz és egyszerű használni. Köszönjük a szakszerű közreműködést és a kedves, barátságos "hozzánk állást"-t. Csak ajánlani tudom a csapatot és a szolgáltatást !!! :-)
Gabor Meszaros
Gabor Meszaros
2024-05-31
Rugalmas cég, barátságos hozzáállással. Sok sikert kívánok a további fejlődéshez.
Tibor Zámbó
Tibor Zámbó
2024-05-30
Finom tiszta vizet ihatunk és szóda készülékünk is van. Gyors és precíz volt a karbantartás és a beszerelés is. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, a csapvizes verziót. Hajrá Aboutwater!

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS