Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

Friss ivóvíz biztosítása vállalkozása számára - fenntartható és költséghatékony módon

A legjobb döntés munkatársai érdekében

A hálózati vízadagolóval a csapvíz élményvízzé válik – egészséges és ízletes: hűtött vagy szobahőmérsékletű, szénsavmentes vagy szénsavas, ahogyan Ön szeretné. Ha a vízadagolóból frissen csapolt víz fogyasztását választja, fenntartható fejlődés érdekében történő döntést hozott, amely egyben praktikus is, és jót tesz az egészségének és a környezetnek. A megfelelően hidratált munkatársak jobban is teljestíenek. Hogy mennyi az ajánlott napi vízfogyasztás kollegi számára,     megtudhatja itt.

Költségcsökkentés és környezetvédelem egy lépésben

Minden vállalat sok pénzt takaríthat meg egy hálózati vízrendszer bérlésével vagy vásárlásával. Ha ugyanis palackozott vizet vásárol, akkor a csapvíz árának sokszorosát fizeti. Egy fix vízcsatlakozással rendelkező vízadagolóval kiváló szűrt és hűtött ivóvizet kap egyenesen a csapból. Csak havi bérleti díjat kell fizetnie, amit bármelyik cég megtervezhet és kezelhet.

Természetesen a környezetnek is jót tesz egy hálózati vízadagoló rendszer telepítése. Ez nagyon gyorsan világossá válik, ha összehasonlítja a hálózatra köthető vízadagolót a palackozott vízzel a CO2-lábnyom szempontjából. A palackok gyártása, töltése és szállítása során nem pazarolunk többé energiát, és nem használunk fel felesleges anyagokat. A csapvíz kifogástalan minőségét az ivóvízre vonatkozó szigorú szabványok és a rendszeres elemzések biztosítják.

Az ÖKO-TEST is megerősíti , hogy a csapvíz egyértelműen a palackozott ásványvizek fölé kerekedik.

Hálózati vízadagoló az Ön vállakozásánál is

Amellett, hogy hálózatos vízadagolót vásárolhat tőlünk,  további rugalmas megoldást kínálunk. Cégében erős növekedést tapasztal? Mindig a legújabb innovációkat szeretné a helyszínen tudni? Költözés előtt áll? Soha nem tudja pontosan megtervezni, hogy hány ember fog dolgozni az Ön telephelyén, és hány ember ellátására van szükség? Bérelje ki vízadagolóinkat!

A hálózati vízadagoló előnyei

  • minden ízlésnek megfelelő víz: hűtött/csaphőmérsékletű/szénsavas/csendes/forró
  • költséghatékony
  • legmagasabb higiéniai szabványok
  • egyszerű & biztonságos ivóvízellátás
  • alkalmazotti létszám figyelembe vétele
  • klüönböző felhasználási területek (vállalkozások, gasztroómia, orvosi rendelők, stb.)
  • innovatív vízellátás
  • ivóvízhálózatra kötött berendezés
  • teljes körű bérleti szolgáltatás

BALLONOS VÍZADAGOLÓINK a vízcsapra szerelt automaták alternatívájaként: 

Válassza ballonos termékeinket, ha nincs a közelben hálózati vízvételi lehetőség! Csendes és szénsavas változatban, valamint hűtött, szobahőmérsékletű és forró vizet szolgáltató kivitelben is elérhetőek. 

Ballonos vízadagolók érdekelnek

Teljes körű bérleti ajánlat rugalmasan csak Önnek

 

Bérleti ajánlataink biztosítják Önnek az ivóvízrendszerek szolgáltatójától elvárt rugalmasságot. Ez azt jelenti, hogy bármikor igénybe veheti szakértelmünket és tanácsadásunkat, és bármikor kicserélheti vagy kiegészítheti a berendezéseket. Emellett átfogó karbantartási és telepítési szolgáltatást is kínálunk Önnek a helyszínen. Szakszerű szolgáltatásunknak köszönhetően a készülékek mindig tökéletesen működnek és a legmagasabb higiéniai szintet biztosítják. Ez azt jelenti, hogy Önnek mint bérlőnek nincs gondja a telepítéssel és üzembe helyezéssel.

Élménnyé tesszük a vízfogyasztást

 

Mi az aboutwater-nél örömmel adunk Önnek tanácsot, hogy az Ön vállalkozásához vagy koncepciójához melyik hálózati vízrendszerünk a legmegfelelőbb. Teljes körű bérleti ajánlatunkkal teljes mértékben ránk bízhatja fenntartható vízellátását.

 

Rugalmas tesztelési lehetőség

Tesztelje két hétig költség- és kötelezettségmentesen berendezéseinket. A tesztidőszak alatt megismertetjük egyéb berendezéseinkkel is, hogy az Ön számra a lehető legjobb válassza.

Érdekel a két hetes költség- és kötelezettségnem teszt lehetősége

Szüksége van  kiegészítőkre?

Ivóflakonok és kulacsok

IVÓFLAKONOK és KULACSOK

Rendelje meg kiegészítőként üvegből vagy tritanból készült, saját fenntartható vizes palackjait. Rendkívül robusztus, könnyű és szennyeződésmentes. Kérésre saját logóval, névvel vagy motívummal is személyre szabjuk vizes palackjait.

Kávé

KÁVÉGÉPEK

Ön is kávéfőzőt keres irodája, cége vagy létesítménye számára? HAMAROSAN kávészervizt kínálunk kiváló minőségű kávéfőzőkkel a székesfehérvári és budapesti régióban.

Vízszűrők

VÍZADAGOLÓ-VÍZSZŰRŐK

Nagy teljesítményű szűrőbetétek az ivóvíz optimalizálására az automaták, a gasztronómia, a vendéglátás és a vízadagolók számára. Csökkentik a klóros ízt és szagot, szűrik az ólmot, üledéket, benzolt, diklórbenzolt, toxafént és az azbesztet. Az egysejtű paraziták 99,95 %át is kiszűrik a vízből. A kevesebb vízkőlerakódás és szennyezőanyag csökkenti a költségeket és jobb ízt biztosít.

ÜGYFELEINK minden területen

Tiszta ivóvíz minden területre, megbízható, teljes körű szolgáltatással

Vállalatok / Irodák

Vízadagolók az Ön cége számára. Alkalmazottai, ügyfelei és vendégei legnagyob  megelégedettségére. Költségtakarékos, fenntartható és egészséges.

Képzési intézmények

Vízadagolóink az oktatási ágazatban is biztosítják az elegendő, egészséges vízivást.

Egészség és Sport

Az Ön számára a legmagasabb higiéniai előírásokkal készült fenntartható, költséghatékony vízadagolók az egészséges ivás öröméért.

Hotel, Étterem, Catering

Higiénikus és praktikus. A vízadagolók a vendéglátóiparban csökkentik a költségeket, a helyigényt és a hulladék mennyiségét.

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS