Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

Ivóvízhálózatra köthető vízadagoló bérlése vagy vásárlása

Fenntartható és költséghatékony ivóvízmegoldás!
Kapcsolatfelvétel
Vízhálózatra köthető vízadagoló érdekel

Kötelezettségmentes személyes tanácsadás!

aboutwater hálózatos vízgépek 

Egészséges ivóvíz gombnyomásra. Hűtve, forrón vagy szénsavval dúsítva.
Termékek

Örömmel adunk tanácsot válallata számára az odaillő vízgépkiválasztásában.

Kiváló szolgáltatás

Szakértőink és ügyfélszolgálatunk kompetens, személyes tanácsadással és szervíztevékenységgel állnak az Ön rendelkezésére.

Előnyök

Egészséges, tiszta ivóvíz gombnyomásra. Többé nincs szüksége visszaváltós műanyag palackos vízre. Ezzel a vízadagolóval nagy lépést tesz fenntartható jövőnk felé.

Hatékony

Automatánk nem csak költséget, hanem időt, helyet és energiát is spórol!

Az aboutwater különleges szolgáltatást kínál Önnek a vezetékes vízrendszerek terén. Ne csak anyagilag, hanem a bérlés, karbantartás és a rendszer gondozása terén is részesüljön kitűnő szolgáltatásainkból. Örömmel állunk rendelkezésére, és gondoskodunk arról, hogy az Ön irodája, vendéglátóipari vállalkozása, cége vagy rendelője mindig friss és egészséges vízzel legyen ellátva. Legyen az hűtött, meleg, szénsavas vagy szénsavmentes víz. Fektessen be egy hálózatos vízrendszerbe, és tapasztalja meg a költségtakarékos, fenntartható ivás örömét!

Rugalmas tesztelési lehetőség

Tesztelje két hétig költség- és kötelezettségmentesen berendezéseinket. A tesztidőszak alatt megismertetjük egyéb berendezéseinkkel is, hogy az Ön számra a lehető legjobb válassza.

Ivóvízhálózatra köthető berendezéseink

Vízgépek asztali vagy álló kivitelben

IRODA – KÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK – EGÉSZSÉGÜGY – GASZTRONÓMIA- VÁLLALATOK

 

Niagara

cool1 hálózati vízadagoló
Extrém teljesítmény 
Extrém teljesítmény 
80 – 150 l/h hűtési teljesítmény
Alsószekrénnyel vagy anélkül
Több infó

QUABA Q1

Praktikus méret
30 l/h hűtési teljesítmény
Aktívszén szűrővel felszerelhető
Alsószekrénnyel vagy anélkül
Több infó

Blusoda

Kompakt 
30 / 45 l/h hűtési teljesítmény
Alsószekrénnyel vagy nélküle
További infó

NANO

Energiahatékony és sokoldalú
hűtési teljesítménye kisebb fogyasztásra klibrált
Alsószekrénnyel vagy nélküle
Több infó

Pult alatti készülékek

Nagy teljesítményű berendezés, nagy számú felhasználó részére
akár 80 / 150 l/h hűtési teljesítmény
Több infó

Ivóvízhálózatra köthető gépek bérlése vagy vásárlása

Bízzon a fenntartható vízfogyasztásban és a mindenre kiterjedő szolgáltatásunkban

aboutwater hálózati vízrendszerek – a legegyszerűbb módja annak, hogy megfizethető és fenntartható vízellátást biztosítson cégében, irodájában vagy vendéglátóipari vállalkozásában. Tiszta, hűtött, forró vagy üdítően pezsgő vizet kínálunk Önnek az Ön igényeihez és kívánságaihoz igazítva. Vegye igénybe teljes körű szolgáltatásunkat: az alkalmazottak, ügyfelek vagy vendégek számához igazodó vízigényének elemzésétől kezdve a hálózati vízrendszer legmegfelelőbb telepítési helyének meghatározásáig. Együtt meghatározzuk az Ön és intézménye, vendéglátóhelye vagy cége számára optimális megoldást.

Szolgáltatásunkkal mindig az Ön rendelkezésére állunk! Önnek immár saját személyes, regionális kapcsolattartója és szakértője van.

Tudjon meg többet most!

elérhetőségeink
Vízhálózatra köthető vízadagoló érdekel

Személyes és kötelezettségmentes tanácsadás!

Mi az az ivóvízhálózatra köthető vízadagoló?

A hálózati vízrendszerek olyan vízkezelő berendezések, amelyek közvetlenül a vízellátáshoz csatlakoznak, és a csapvízből azonnal frissítő, élménnyel iható vizet állítanak elő.

Hogyan működik egy ilyen berendezés?

A hálózati vízrendszerek fix vízcsatlakozással és nagy teljesítményű szűrővel rendelkező vízgépek, amelyek frissítő, ízletes csapvizet állítanak elő. A csapvizet ezzel a vízrendszerrel kezelheti, és az azonnal egészséges ivóvízként szolgál. Ezek a vízrendszerek többféle szűrőrendszerrel rendelkeznek, amelyek eltávolítják a csapvízből a baktériumokat, csírákat és egyéb szennyeződéseket. A vízrendszerrel készült ivóvíz ára sokkal alacsonyabb, mint a palackozott vízé, és a környezeti lábnyom is elenyésző.

Milyen modellek közül választhatok az aboutwater-nél?

Az aboutwater különböző automaták széles választékát kínálja az egészséges víz előállításához. Attól függően, hogy hány embert szeretne ellátni a vízrendszerrel, mennyi hely és milyen csatlakozási lehetőség áll rendelkezésre, megtaláljuk az Ön számára megfelelő rendszert. Minden területre alkalmas: Vállalatok, vendéglátóipari vállalkozások, irodák, oktatási intézmények, orvosi rendelők vagy ügyvédi irodák. Az általunk kínált hálózati vízrendszerek különböző modelljei a következők Pultra szerelhető egységek, szabadon álló egységek és pult alatti beépített egységek.

Örömmel szolgálunk még több információval személyes tanácsadás formájában.

Vízhálózatra köthető vízadagoló érdekel

A vízhálózatra köthető vízautomaták előnyei

Berendezések asztali vagy álló kivitelben

IRODA – KÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK – EGÉSZSÉGÜGY – GASZTRONÓMIA- VÁLLALATOK

Hűtött csendes vagy szénsavas, valamint forró víz

Fenntartható és költséghatékony

Legmagasabb higiéniai szabványok

Ivóvízhálózatra történő csatlakozás

Egyszerű és biztonságos ivóvízellátás

Kiváló szolgáltatás! Profitáljon a telepítésből, a vízrendszer rendszeres szervizeléséből és tanácsadásból. Minden egy kézből.

Különböző felhasználási helyek (Kórházak, rendelők, vállalatok, gasztronómia, stb.)

Az ivóvízhálózatra köthető vízadagolónak hála innovatív vízellátásra lehet szert

A hálózatos vízautomata sokoldalú alkalmazási területei


Az aboutwater hálózati vízrendszerek ugyanolyan rugalmasak, mint a munka világa. Függetlenül attól, hogy irodákban, vendéglátóhelyeken, óvodákban, iskolákban, tornatermekben vagy vállalatoknál van-e rájuk szükség. Még az olyan rendkívül érzékeny területek, mint az orvosi rendelők, kórházak és klinikák is lefedhetőek és elláthatóak a készülékeink magas higiéniai szabványainak köszönhetően.

Hálózati vízrendszereink mindegyike speciális szűrővel rendelkezik, így garantálva a tökéletes higiéniai színvonalat. A rendszeres karbantartás biztosítja, hogy mindig friss és egészséges ivóvíz álljon rendelkezésre, még akkor is, ha sok emberrel dolgozik.

Bárhogyan is szeretné élvezni a vizet – hálózati vízrendszerünk minden vízigényét teljesíti. Ezen túlmenően vízadagoló rendszereinkne különböző beállításokat is eszközölhet. Mi megadjuk Önnek a megfelelő modell kiválasztásához szükséges információkat.

Egy hálózatos vízadagoló fenntartható? 


Sok alkalmazottat foglalkoztató cégnél dolgozik? Vendéglátóipari vállalkozása van? Akkor a vízvezetékhez közvetlenül csatlakoztatható vízrendszer tökéletes megoldás az Ön számára. Nincs többé palackozott víz, nincs szükség eldobható palackokra és nincs szükség palackok szállítására.

Csökkentse akár 75%-al a CO2 kibocsájtást – köszönhetően a hálózatos vízadagolónak!

Egy hálózati automata nem csak fenntartható, hanem garantálja, hogy cége, alkalmazottai, ügyfelei és vendégei mindig biztonságos, higiénikus és nagyszerű ivóvízellátást kapjanak. A legjobb ízű ivóvíz frissen és közvetlenül az Ön poharába kerül. Együtt találjuk meg a helyszínen az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldásokat, és szívesen adunk részletes tanácsot.

Vízhálózatra köthető vízadagoló érdekel

Miért fontos a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása?

Az elegendő vízfogyasztásnak számos pozitív hatása van: Fokozza a szellemi teljesítményt és javítja a fizikai egészséget. Fitt és koncentrált marad. A hálózatos vízrendszer és igény esetén a hozzá illő ivópalackok motiválják Önt és munkatársait, hogy többet igyon.

Szervezetünknek számos létfontosságú funkciójához vízre van szüksége. A vesék és a máj a salakanyagok eltávolításával méregtelenítik szervezetünket, amihez vízre van szükségük. A porcoknak és az ízületeknek vízre van szükségük, hogy rugalmasak maradjanak. Tanulmányok szerint az elegendő vízfogyasztás még a rákot és a szívbetegségeket is megelőzheti. Igyon tehát naponta többször egy pohár vizet, a teste és a hangulata is hálás lesz érte! A kielégítő hidratáltsághoz és az egészség megőrzése érdekében mindig nagy hasznát fogja venni a hálózatos vízadagolónak. Tájékozódjon az ajánlott napi bevitt vízmennyiségről itt.

Ivóvízhálózatra köthető vízadagoló BÉRLÉSE vállalatok, irodák, intézmények és a gasztronómia területén

Helyszini karbantartás – rugalmas – innovatív – teljes körű tanácsadás


Amellett, hogy hálózatos vízadagolót vásárolhat tőlünk,  további rugalmas megoldásokat kínálunk. Cégében erős növekedést tapasztal? Mindig a legújabb innovációkat szeretné a helyszínen tudni? Költözés előtt áll? Soha nem tudja pontosan megtervezni, hogy hány ember fog dolgozni az Ön telephelyén, és hány ember ellátására van szükség? Bérelje ki vízadagolóinkat!

Bérleti ajánlatainkkal költségmegtakarítást érhet el, és megkapja azt a rugalmasságot, amelyet a hálózatos vízadagoló rendszerek szállítójától elvár. Ez azt jelenti, hogy bármikor igénybe veheti szakértelmünket és tanácsadásunkat, és bármikor kicserélheti vagy kiegészítheti a berendezéseket. Emellett átfogó helyszini karbantartási és telepítési szolgáltatást is kínálunk Önnek. Szakszerű szolgáltatásunknak köszönhetően a készülékek mindig tökéletesen működnek és a legmagasabb higiéniai színvonalat biztosítják. Ez azt jelenti, hogy Önnek, mint bérlőnek nem kell aggódnia a vízadagolók telepítése, üzembe helyezése és karbantartása miatt.
Széles készülékválasztékunknak köszönhetően az Ön egyéni igényeit és kívánságait is ki tudjuk elégíteni. Vízadagolóinknak köszönhetően mindig tiszta, friss ivóvizet élvezhet vállalatában, vendéglátóhelyén és irodájában, és ügyfeleinek, alkalmazottainak és partnereinek mindig az ízlésüknek megfelelő vizet kínálhat. Költséghatékonyan és fenntartható módon.

Kapcsolatfelvétel
Vízhálózatra köthető vízadagoló érdekel

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS