Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

aboutwater Szolgáltatások

making water your water

Az aboutwater Magyarország-szerte regionális kapcsolatokat kínál az Ön közelében.
A víz iránti szenvedélyünk köt össze bennünket. Az Ön partnere vagyunk mindenben, ami az ivóvízellátással kapcsolatos. Termékeinket megtalálja a vendéglátóiparban, vállalatoknál, irodákban, iskolákban és az egészségügyben. Hiszen vizet mindig és mindenhol iszunk. Győződjön meg megbízható, mindenre kiterjedő szolgáltatásunkról, tapasztalt szakembereinkről és személyes ügyfélszolgálatunkról!
Ajánlatkérés
Költség- és kötelezettségmentesen!

Sokoldalú szolgáltatási paletta és tapasztalt szakértők

Az aboutwater az Ön megbízható partnere a modern vízadagolók és szűrőmegoldások terén, a legmagasabb minőségi és higiéniai követelményekkel. Használja ki a több éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező, hozzáértő műszaki szolgáltatásunkat az Ön vízszűrő rendszerének karbantartása, javítása és szervizelése terén.

Az aboutwater-nél mindenre kiterjedő univerzális szolgáltatáscsomagra számíthat! A vállalatához passzoló vízadagolóval kapcsolatos tanácsadástól kezdve – legyen szó csővezetékes rendszerről vagy ozmózisvízzel működő vízadagolóról – a megfelelő tartozékokig és a BPA-mentes Tritanból vagy üvegből készült ivópalackokig mindent kínálunk, amire a mindennapi vízigényéhez szüksége van. HAMAROSAN Kávéautomatákat is kínálunk, székesfehérvár és budapesti régóiban ügyfelek számára. Legfőbb prioritásunk a személyre szabott szolgáltatás és ügyfélelégedettség valamint a fenntarthatóság. Termékeink használatával védjük a környezetet, és tiszta és tiszta vizet juttatunk el oda, ahol ügyfeleinknek szükségük van rá. Ez a mindennapi kihívásunk, amelynek örömmel és lendülettel teszünk eleget.

Az Ön igényeire szabott tanácsadás tapasztalt szakértőinktől

Költséghatékony, személyre szabott bérleti és vásárlási ajánlat vízadagolóinkhoz

Teljes körű szolgáltatási csomag: A vízadagoló telepítése, karbantartása és szervizelése.

Fenntartható vízfogyasztással csökkentjük CO2-lábnyomát

Csúcs higiénia: Nagy teljesítményű szűrők higiéniai ellenőrzésekkel és NSF-tesztekkel

Ön is szeretné átélni a fenntartható ivás örömét?

Az Ön igényeihez igazított vízadagolóval

Számtalan előnnyel rendelkező termék:

Javítja ökológiai lábnyomát
Kényelem a megbízható, mindenre kiterjedő szolgáltatásunk révén
Kiváló minőségű víz
Tegyen egészsége megőrzése érdekében azzal, hogy több egészséges vizet iszik
A legszigorúbb higiéniai előírások
Vízellátás műanyag nélkül
Nemcsak költségeket, hanem helyet és CO2-t is megtakarít.
Személyre szabott, nyomtatott vizes palackok is rendelhetőek
Saját tanácsadó
Személyes, rugalmas ügyfélszolgálat

Akár 75%-os CO2-kibocsátás-megtakarítás – az ivóvízadagolóval!

A vállalkozás típusa?

Milyen típusú vállalatnak van szüksége a vízadagolókra?

Hányan?

Körülbelül hányan fogják használni a vízadagolót?

milyen vízrendszer?

Ivóvízhálózatra köthető vagy ballonos vízadagolóra van szüksége?

Bérlés vagy vásárlás?

Szeretné bérelni vagy inkább vásárolná új ivási élményét?

Mi megtaláljuk a megfelelő megoldást az Ön számára!

Költség- és kötelezettségmentes ajánlatkérés

Bérlés vagy vásárlás

Takarítson meg költséget vízadagoló bérleti és vásárlási ajánlatainkkal

Miért érdemes vízadagolót bérelni?


Az aboutwater különleges szolgáltatást kínál Önnek a vezetékes vízrendszerek számára. Itt már napi  6-10 literes vízfogyasztástól kezdve költséget takaríthat meg. Ön azonban nemcsak anyagilag jár jól, hanem a rendszer bérlése, karbantartása és gondozása terén is élvezheti szolgáltatásainkat. Állunk rendelkezésére! Így biztosítjuk, hogy mindig friss és egészséges vízzel legyen ellátva irodájában, cégében, vállalkozásában vagy orvosi rendelőjében, legyen az hűtött, forró, szénsavas vagy szénsavmentes víz. Ismerje meg most a különböző lehetőségeket, és fektessen be egy pultra helyezhető vízrendszerbe vagy szabadon álló vízhűtőbe!

Az aboutwater vízrendszerek olyan rugalmasak, mint az Ön munkakörnyezete. Függetlenül attól, hogy irodákban, óvodákban, iskolákban, tornatermekben, várótermekben, éttermekben vagy vállalkozásokban van-e rájuk szükség. Még az olyan rendkívül érzékeny területek, mint az orvosi rendelők, kórházak és klinikák is lefedhetők és elláthatók a készülékeink magas higiéniai szabványainak köszönhetően.

Az ivóvízadagoló bérlés magában foglalja a vízadagolót (segítünk Önnek választani a vízhálózatról működő vízrendszer között pultra, pult alá helyezhető vagy szabadon álló egységként, illetve a ballonos rendszerű vízhűtő között), valamint az összes szolgáltatást, például a telepítést, a javítást, a karbantartást és az ügyfélszolgálatot. Az ivóvízadagoló bérlésével Ön rugalmas marad, és egyúttal csökkentheti a költségeket és a ráfordításokat.

Ön profitál a vízadagoló fix bérleti díjából és gondtalan használatot biztosító szolgáltatásunkból, függetlenül a felhasznált vízmennyiségtől. Minél többen használják a vállalatnál a vízadagolót, annál többet takarít meg a palackozott vízzel szemben. Önnek pedig nem kell aggódnia – mi gondoskodunk róla!

Mindenre kiterjedő szolgáltatásunk

Vízadagolók gyors és hatékony telepítése, javítása és karbantartása

aboutwater vízadagolók – a legegyszerűbb módja a kedvező és fenntartható vízellátásnak az Ön munkahelyén vagy otthonában. Tiszta, hűtött, forró vagy frissítően szénsavas vizet kínálunk az Ön igényeihez és kívánságaihoz igazítva. Vegye igénybe teljes körű szolgáltatásunkat: a vízigényének elemzésétől a vízadagoló legjobb helyének meghatározásáig. Együtt meghatározzuk az Ön és intézménye, vendéglátó üzlete vagy cége számára optimális megoldást.

Szolgáltatásunkkal mindig az Ön rendelkezésére állunk! Az aboutwaternél tapasztalt munkatársunk ápolja Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőségeink
Ajánlatkérés

Bestseller vízadagolók


A 20 és 65 liter/óra közötti hűtési kapacitással a BLUSODA vagy a Q1 a közepes és nagyvállalatok modern vízellátásához ajánlott. A COOL1 80-150 liter/óra feletti hűtési kapacitással a nagyvállalatok számára a legalkalmasabb. Minden készülékhez komplett szűrőrendszer csatlakoztatható az optimális és higiénikus vízélvezet érdekében.

BLUSODA
Kompakt és nagy teljesítményű
30 / 45 liter/óra hűtőteljesítmény
Alsó szekrénnyel vagy anélkül
Csendes, szénsavas, hűtött & opcionálisan forró víz
További infó
cool1 hálózati vízadagoló
COOL1
Nagy teljesítményű eszköz, robusztus és ezért sok felhasználó számára alkalmas
80 / 150 Liter óránkénti hűtőteljesítmény
Csendes, szénsavas, hűtött és opcionálisan forró víz
További infó
Q1 

Energiahatékony és sokoldalú

Alsó szekrénnyel vagy anélkül
20 – 65 liter óránkénti hűtőteljesítmény
Csendes, szénsavas, hűtött & opcionálisan forró víz
További infó
F-MAX
A legszigorúbb higiéniai előírások
Modernes elegáns design
Finomított  ozmózisvíz
Szobahőmérsékletű, hőtött & opcionálisan forró víz

 

További infó

Fenntarthatóság

Az aboutwater csapata szilárdan rögzítette a fenntarthatóságot mint vállalati célt. Ivóvíz-termékválasztékunkkal felelősségteljesen járunk el az emberek és a környezet iránt.

Termékeink egyszerű módot kínálnak arra, hogy hozzájáruljunk a környezetvédelemhez. Vízadagolóink csökkentik a palackozott víz vásárlásából, szállításából és tárolásából eredő költségeket, hulladékot és CO2-kibocsátást. Magát az ivás élményét illetően sem kötünk kompromisszumokat. Újratölthető ivópalackjainkkal elősegítjük az ivási szokásokat, a motivációt és végső soron a termelékenységet. A tritan palack mindig velünk van a mindennapokban. Ez biztosítja, hogy csak a legjobb vizet igyuk – lágyítószerek nélkül. A napi ajánltott vízfogyasztás mennyiségéről itt tájékozódhat bővebben

Számos vásárló már megbízik vízadagolóinkban és ivópalackjainkban, és személyre szabottan készítteti utóbbiakat. Hogy még több örömet szerezzen a vízivás!

A csapvíz fenntartható és környezetbarát


Nemcsak költségeket, hanem CO2-t is megtakaríthat, mivel a palackozott ásványvíz klímakárosító hatása átlagosan 600-szor nagyobb, mint a csapvízé. A palackozott víz literenként 202,74 g CO2-nak megfelelő mennyiséget termel, míg a csapvíz csak 0,35 g-ot literenként.

Forrás:  GutCert Környzetvédelmi szakértő intézet tanulmánya

Higiénia: mikrobiológiai vízvizsgálat


Vízadagolóink mindegyikéhez speciális szűrő csatlakoztatható, ami garantálja a tökéletes higiéniai színvonalat. A rendszeres karbantartásnak köszönhetően mindig friss és egészséges ivóvíz áll rendelkezésére, még nagyszámú fogyasztó esetén is. A különböző beépített szűrők és opcionálisan akár UV-fény is garantálja az ivóvíz mindenkori frissességét. Nem számít, hogy az asztali vízrendszer egy közintézményben vagy egy irodában található.

Ajánlatkérés

Szüksége van  kiegészítőkre?

Ivóflakonok és kulacsok

IVÓFLAKONOK és KULACSOK

Rendelje meg kiegészítőként üvegből vagy tritanból készült, saját fenntartható vizes palackjait. Rendkívül robusztus, könnyű és szennyeződésmentes. Kérésre saját logóval, névvel vagy motívummal is személyre szabjuk vizes palackjait.

Kávé

KÁVÉGÉPEK

Ön is kávéfőzőt keres irodája, cége vagy létesítménye számára? HAMAROSAN kávészervizt kínálunk kiváló minőségű kávéfőzőkkel a székesfehérvári és budapesti régióban.

Vízszűrők

VÍZADAGOLÓ-VÍZSZŰRŐK

Nagy teljesítményű szűrőbetétek az ivóvíz optimalizálására az automaták, a gasztronómia, a vendéglátás és a vízadagolók számára. Csökkentik a klóros ízt és szagot, szűrik az ólmot, üledéket, benzolt, diklórbenzolt, toxafént és az azbesztet. Az egysejtű paraziták 99,95 %át is kiszűrik a vízből. A kevesebb vízkőlerakódás és szennyezőanyag csökkenti a költségeket és jobb ízt biztosít.

ÜGYFELEINK minden területen

Tiszta ivóvíz minden területre, megbízható, teljes körű szolgáltatással

Vállalatok / Irodák

Vízadagolók az Ön cége számára. Alkalmazottai, ügyfelei és vendégei legnagyob  megelégedettségére. Költségtakarékos, fenntartható és egészséges.

Képzési intézmények

Vízadagolóink az oktatási ágazatban is biztosítják az elegendő, egészséges vízivást.

Egészség és Sport

Az Ön számára a legmagasabb higiéniai előírásokkal készült fenntartható, költséghatékony vízadagolók az egészséges ivás öröméért.

Hotel, Étterem, Catering

Higiénikus és praktikus. A vízadagolók a vendéglátóiparban csökkentik a költségeket, a helyigényt és a hulladék mennyiségét.

Ügyfeleink

  • Évek óta az aboutwater ügyfelei vagyunk, és rendkívül elégedettek vagyunk a kiváló minőségű termékekkel és a megbízható szolgáltatással. Az aboutwater a partnerünkké vált a vízadagolók és a hozzájuk illeszkedő, személyre szabható vizes palackok terén. Alkalmazkodnak az igényeinkhez, és mindig segítenek nekünk a költséghatékony, fenntartható vízellátás elérésében. A dolgozók boldogok és mindig egészséges vízzel vannak ellátva, mi költségeket és időt takarítunk meg, és a környezetet is védjük. Ráadásul a készülékek és a termékek stílusosan néznek ki.

    Jörg Wohlert – Nordostsee-Leasing

  • Az aboutwater egyszerűen a megfelelő vízadagoló-szolgáltató az ügynökségünk számára! Az asztali vízrendszer nem csak nagyon modern, de megbízhatóan teljesíti az igényeinket és növeli munkatársaink koncentrációját. A fenntartható vállalati filozófia szintén nagy pluszt jelent számunkra. Az aboutwater által nyújtott személyes kiszolgálásra és szakszerű karbantartásra is mindig számíthatunk. Tényleg ajánljuk a vállalatot másoknak is.

    Daniela Maurer – CCT ügynökség / München

  • Mindig kiváló minőségű termékeket keresek. Amikor a családomnak vásárolok, azt szeretném, ha a termékek a lehető legbióbbak és fenntarthatóak lennének. Sokáig kerestem a megfelelő ivópalackot a gyermekeimnek, és sokat kutattam az interneten. Az aboutwater tritán palackokat nyugodt lelkiismerettel tudom ajánlani barátaimnak és ismerőseimnek. A gyerekeim szeretik őket, mert nagyon könnyűek és nem törnek el, ha leesnek a padlóra. Az iskolánk szülői munkaközösségében is kampányoltam azért, hogy minden diák számára BPA-mentes aboutwater tritán palackokat vásároljanak. Ezzel a palackkal a gyerekek biztosan több vizet fognak inni.

    Kaufmann Anna – kulturális mediátor és anyuka

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS