Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

aboutwater pult alatti készülékek sörcsappal vagy 5 funkciós konyhai csapteleppel

Friss és higiénikus víz a praktikus, helytakarékos beépített készülékeknek köszönhetően.

Konyhák, kantinok, éttermek és a gasztronómia számára.

Ajánlatot kérek
Teljes ízélmény közvetlenül a csapból
Minden beépített készülék bármilyen csapteleppel kombinálható, hogy minden tervezési követelménynek megfeleljen. A hűtési teljesítmény a készülék típusától függően 15-280 liter/óra között választható.

Egészséges ivóvíz hűtött, csendes, vagy szénsavas formában a fenntarthatóság jegyében. Kényelmesen, egy gombnyomásra.

Kiváló szolgáltatás! Profitáljon a telepítésből, szervizelésből és tanácsadásból. Minden egy kézből.

Béreljen vagy vásároljon olcsón, és kímélje pénztárcáját minden liter vízzel.

Helytakarékos és rugalmasan használható minden területen. Az irodától az üzletig, a vendéglátásig, a rendelőig vagy az üzemi területig.

Highligths

Legújabb generációs, nagy teljesítményű beépített készülékek

Egészsége védelmében

Igyon több egészséges, tiszta vizet. Beépített készülékeink a legmagasabb higiéniai előírásoknak felelnek meg.

Költségcsökkentés

A palackozott ásványvízhez képest a beépített készülékekkel minden liter vízen pénzt takaríthat meg. Felejtse el a betétdíjat és a PET flakonok visszaváltási kellemetlenségeit.

A klíma védelmében

A vízadagolóval hozzájárul CO2-kibocsájtás csökkentéséhez és hozzájárul a fenntartható fejlődéshez. Felejtse el az egyutas palackok vásárlását!

Helytakarékos design

Minden változat helyet tkaírt meg a konyhában, a kantinban vagy éppen az étteremben

Beépített berendezések

Ráadásképpen a szénsavas és szűrt vízet szolgáltató vízadagoló helytakarésokan kerül beépítésre

További előnyök:
  • Különböző csapváltozatok
  • Többféle modell minden ízlésnek és igénynek megfelelően

Vízcsapok és csapolási megoldások

Az aboutwater különböző megoldásokat kínál

munkalapon különálló csapokhoz és csúsminőségű mosogatókagylókra építhető armatúrákhoz.

Krómozott, mattolt nemesacél, nemesacél és üveg.

QFONT1 – KOBRA 3CSAPOS

Ajánlatkérés

MODERN ÍVELT 5 FUNKCIÓS CSAPTELEP

Ajánlatkérés

ELEGÁNS MINIMALISTA 5 FUNKCIÓS CSAPTELEP

Ajánlatkérés

PREMIX PISZTOLY

Ajánlakérés

Pult alatti készülékek

Modellek
  • QUABA Q1 UNDER BUBBLE 30L

  • QUABA Q3 UNDER BUBBLE 60 L

További információ kérése

Kiváló szolgáltatás

Vízadagolók gyors és hatékony telepítése, javítása és karbantartása

aboutwater vízadagolók 

A legegyszerűbb módja a takarékos és fenntartható vízellátásnak az Ön vállalatánál vagy otthonában. Tiszta, hűtött, forró vagy frissítően szénsavas vizet kínálunk az Ön igényeihez és kívánságaihoz igazítva. Vegye igénybe teljes körű szolgáltatásunkat: a vízigényének elemzésétől a vízadagoló legjobb helyének meghatározásáig. Együtt meghatározzuk az Ön és intézménye, vendéglátó üzlete vagy cége számára optimális megoldást.

Mindig az Ön rendelkezésére állunk! Személyes kapcsolattartó szakértője örömmel látja el a tanácsokkal.

Ajánlatkérés

5 in 1 - Öt az egyben

Szeretné konyhai csaptelepén keresztül élvezni a szűrt és hűtött szénsavas, hideg és csaphőmérsékletű ivóvizet, de nem akar lemondani a hálózati meleg- és hidegvízről?
ITT a megoldás: Az “öt az egyben” csaptelep minden ezirányú kívánságát teljesíti. A pult alatti vízadagolóból közvetlenül a csaptelepbe érkezik a szűrt víz, és máris fogyaszthatja a kívánt frissítőt a bal oldali adagolókar elfordításával. Ha pedig egyéb konyhai munkáihoz szűretlen hálózati vízre van szüksége, használja a jobb oldali kart. Az ajánlott napi folyadékbevitel mértékéről itt tájékozódhat.
5 funkciós csaptelep

Anfrageformular

[wpforms html_class = "" id="6442"]

Pult alatti készülékeink gyorsan telepíthetőek és helyet takarítanak meg a pulton. Ez különösen olyan felhasználási területeken fontos, ahol a rendelkezésre álló pultfelület más célokat szolgál.

Szüksége van  kiegészítőkre?

Ivóflakonok és kulacsok

IVÓFLAKONOK és KULACSOK

Rendelje meg kiegészítőként üvegből vagy tritanból készült, saját fenntartható vizes palackjait. Rendkívül robusztus, könnyű és szennyeződésmentes. Kérésre saját logóval, névvel vagy motívummal is személyre szabjuk vizes palackjait.

Kávé

KÁVÉGÉPEK

Ön is kávéfőzőt keres irodája, cége vagy létesítménye számára? HAMAROSAN kávészervizt kínálunk kiváló minőségű kávéfőzőkkel a székesfehérvári és budapesti régióban.

Vízszűrők

VÍZADAGOLÓ-VÍZSZŰRŐK

Nagy teljesítményű szűrőbetétek az ivóvíz optimalizálására az automaták, a gasztronómia, a vendéglátás és a vízadagolók számára. Csökkentik a klóros ízt és szagot, szűrik az ólmot, üledéket, benzolt, diklórbenzolt, toxafént és az azbesztet. Az egysejtű paraziták 99,95 %át is kiszűrik a vízből. A kevesebb vízkőlerakódás és szennyezőanyag csökkenti a költségeket és jobb ízt biztosít.

ÜGYFELEINK minden területen

Tiszta ivóvíz minden területre, megbízható, teljes körű szolgáltatással

Vállalatok / Irodák

Vízadagolók az Ön cége számára. Alkalmazottai, ügyfelei és vendégei legnagyob  megelégedettségére. Költségtakarékos, fenntartható és egészséges.

Képzési intézmények

Vízadagolóink az oktatási ágazatban is biztosítják az elegendő, egészséges vízivást.

Egészség és Sport

Az Ön számára a legmagasabb higiéniai előírásokkal készült fenntartható, költséghatékony vízadagolók az egészséges ivás öröméért.

Hotel, Étterem, Catering

Higiénikus és praktikus. A vízadagolók a vendéglátóiparban csökkentik a költségeket, a helyigényt és a hulladék mennyiségét.

Ágota Simon
Ágota Simon
2024-07-08
A Gyógyító Jószándék - DMD Izombeteg Gyermekek Alapítványa - fonyódi táborában az érintett gyerekek és hozzátartozóik az Aboutwater Zrt. jóvoltából egy hétig ezt az egészséges, finom karsztvizet ihatják. Köszönjük a támogatást!
Nikoletta Szittya
Nikoletta Szittya
2024-06-27
Telepítés, üzembe helyezés korrekten, gyorsan és megbízhatóan zajlott. Bármilyen kérés, észrevétel esetén azonnal intézkedik a csapat. A víz minősége finom, többféle hőmérséklet közül választhatunk, és igény szerint még szénsavas és sima víz is vételezhető. Köszönjük szépen a szolgáltatást, amit jó szívvel ajánlok másoknak is.
Judit Vezér
Judit Vezér
2024-06-26
Szuper a készülékük, az ivóvíz minősége összehasonlíthatatlan a sima csapvízzel. A telepítés gyors és zökkenőmentes, a szakembereik nagyon segítőkészek és profik. Ügyfélszolgálatuk rendkívül hatékony. Mindenkinek ajánlom aki tiszta és friss vizet szeretne az irodában.
Attila Nemet
Attila Nemet
2024-06-23
Igazi innivaló csinálók! A test 50-70%-a víz, ezért nagyon fontos, hogy milyen vizet iszunk! Náluk jó kezekben vagyunk, hiszen a nevükből kifolyólag (is) nagyon sokat tudnak a VÍZRŐL! Higgyünk nekik! - Én hittem, s a döntésem egy életre szól! Egészségünkre!
Korrekt Szolgáltatások Kft.
Korrekt Szolgáltatások Kft.
2024-06-06
Tőkéletes
Akos Zala
Akos Zala
2024-06-05
Kiváló szóda (& sima víz), kiváló csapattól!
Krisztina Kaiser
Krisztina Kaiser
2024-06-03
Egy hónapja használjuk a SekaSoft irodában az aboutwater Zrt által felszerelt hálózati vízi csoda készüléket, IMÁDJUK !!!! Öt féle víz folyik a csapból: normál csapvíz / meleg víz / szűrt víz / hideg szűrt víz / hideg szódavíz . Sokkal több vizet iszunk, ami - mint tudjuk - egészséges...., jó ízű, tiszta a víz és egyszerű használni. Köszönjük a szakszerű közreműködést és a kedves, barátságos "hozzánk állást"-t. Csak ajánlani tudom a csapatot és a szolgáltatást !!! :-)
Gabor Meszaros
Gabor Meszaros
2024-05-31
Rugalmas cég, barátságos hozzáállással. Sok sikert kívánok a további fejlődéshez.
Tibor Zámbó
Tibor Zámbó
2024-05-30
Finom tiszta vizet ihatunk és szóda készülékünk is van. Gyors és precíz volt a karbantartás és a beszerelés is. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, a csapvizes verziót. Hajrá Aboutwater!

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS