Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

Műanyag (TRITAN),  boroszilikát-üveg és nemesacél IVÓFLAKONOK és KULACSOK

Top-minőségű műanyag ivóflakonok Tritan-ból

ÜGYFELEI VAGY ALKALMAZOTTAI SZÁMÁRA – AKÁR AZ ÖN LOGÓJÁVAL NYOMTATVA

A Tritan ivópalackok alapanyagának, a Tritannak számtalan pozitív tulajdonsága van a cél, az egészség és a környezet szempontjából.

A Tritan, más néven Tritan™ kopoliészter elsősorban a baba ivópalackokhoz és a gyermekeknek szánt termékekhez készült, mivel nagyon tartós, törhetetlen, káros anyagoktól mentes, BPA-mentes és nem tartalmaz egyéb lágyítószereket. A Tritant az amerikai Eastman cég fejlesztette ki, és a legfontosabb élelmiszeripari szövetségek, mint például az FDA (US Food and Drug Administration) és az EFSA (European Food and Safety Association) engedélyezték és biztonságosnak minősítették.

Ezeknek a különleges tulajdonságoknak köszönhetően a Tritant számos más termékre és alkalmazási területre is kiterjesztették. Mindenekelőtt nagy jelentősége van annak, hogy mentes az olyan káros anyagoktól, mint a BPA (biszfenol-A), amely negatív, káros hatással van a szervezetre és az egészségre. Ezért különösen fontos az élelmiszeriparban, az egészségügyben és az italgyártásban a BPA-mentes csomagolás használata.

Kevés olyan anyag van, amely annyi előnyt kínál, mint a Tritan műanyag. Nemcsak lágyítószermentes, élelmiszer-biztonságos és törhetetlen, hanem rendkívül könnyű, íztelen, szagtalan, hőálló, mosogatógépben mosható és fenntartható.

A Tritan ezért ideális az élet minden területén, legyen szó irodáról vagy otthonról, szabadidős vagy utazási célokra, sportoláshoz vagy játékhoz. Legyen szó felnőttekről vagy gyerekekről, betegekről vagy tanulókról, alkalmazottakról vagy üzleti partnerekről és ügyfelekről. Mindig kéznél van a víz vagy ital, és biztonságban van velük, bárhová is mennek.

Mindig naprakészek vagyunk a szakterületünkön. Az aboutwater-nél a BPA-mentes, nem toxikus, tartós, újrafelhasználható élelmiszercsomagolásokra specializálódtunk, és hadat akarunk üzenni az egyszer használatos csomagolásoknak és az egyszer használatos műanyagnak.

prémium ivóflakon leírás
Felirat nélküli és egyedileg feliratozott vagy logó-val ellátott flakonok megrendelése

TRITAN ivóflakonjaink

  • IVÓPALACKOK: BPA-MENTES, ERGONOMIKUS & SZUPERKÖNNYŰ

  • AZ ÚJ FEJLESZTÉSŰ KUPAKOKNAK KÖSZÖNHETŐEN SZIVÁRGÁSMENTES ÉS NYOMÁSTARTÓ (NORMÁL SZÉNSAVAS ITAL ESETÉN)

  • FENNTARTHATÓ & KÖRNYEZETBARÁT

  • SZINES FOTOREALISZTIKUS NYOMATTAL IS RENDELHETŐ

További információk ivóflakonokról angol v. német nyelven

A Tritan ivópalackok fenntarthatósága

 

Együtt a nagyobb fenntarthatóságért.

Az egyszer használatos csomagolás és az egyszer használatos műanyag a műanyaghulladék és a környezetszennyezés legjelentősebb okai közé tartozik. Az egyszer használatos műanyaggal az a legnagyobb probléma, hogy csak egyszer használatos, általában nem megfelelően ártalmatlanítják, és sok helyen a természetbe, a folyóinkba, tavainkba és óceánjainkba kerül.

A kiváló minőségű, nem mérgező anyagból készült, tartós, újrahasználható és sokoldalúan felhasználható ivópalackokkal a hulladékprobléma jelentősen csökken, a környezet pedig védhető. Lépésről lépésre a fenntarthatóság felé szeretnénk haladni.

Tritan ivópalackjaink nagy ellenálló képességével és tartósságával az egyszeri használat helyett a többszöri használatra, valamint a kiváló minőségű, újrahasználható palackokra összpontosítunk, amelyek megfelelően ártalmatlaníthatóak és évekkel később is visszakerülhetnek az energia körforgásba, ha már nem nincsenek használatban. Ez a fenntartható körforgásos gazdaság, egy olyan anyagkörforgás, amelyben az anyagok újrahasznosíthatók, vagy amelyből értékes energia nyerhető.

Ivópalackjaink számos területen, például oktatási intézményekben, az egészségügyben, az ápolásban és a sportban biztonságos és környezetbarát alternatívát jelentenek.

Tritan ivópalackjaink nem bocsátanak ki mikroműanyagokat vagy más káros anyagokat. Ez azt jelenti, hogy nem kerülnek vegyi anyagok vagy mikroműanyag-részecskék a környezetbe vagy a szervezetünkbe. Németországban és Ausztriában gyártják őket. Termékeink mindezen előnyei hozzájárulnak ahhoz, hogy kevesebb műanyaghulladék keletkezzen, és csökkentsük az erőforrások felhasználását és a CO2-kibocsátást.

A TRITAN flakon típusok

Kavodrink PREMIUM ivóflakonok különböző méretekben és szinekben

Kapható 0,5 literes és 1 literes méretben. Többféle színben.

Kavodrink CLASSIC ivóflakonok különböző méretekben és kétféle kupakkal

Kapható 0,5 literes, 0,75 literes és 1 literes méretben. Flip top sportkupakkal vagy hagyományos kupakkal.

A TRITAN flakonok tisztítása

Mi a legjobb módja a Tritan ivópalackok tisztításának?

A speciális Tritan anyagnak köszönhetően az ivópalackok mosogatógépben moshatók és nagyon hőállóak. Ezért a tisztítás legkényelmesebb módja a mosogatógép. Kíméletesebben tisztíthatók azonban kézzel, mosogatószerrel és szivaccsal vagy speciális palackkefével, így a palack alja is teljesen megtisztítható. A Tritan palackok átlátszósága tökéletes, így tisztításkor jól látható a töltöttségi szint és az esetleges italmaradványok. Minél kíméletesebben és rendszeresebben tisztítja a palackokat, annál tovább maradnak tiszták és átlátszóak.

Tervezi a Tritan ivópalackok nyomtatását? Nem probléma. A modern, kiváló minőségű nyomtatási technikáknak köszönhetően az általunk nyomtatott palackokat nyugodtan el lehet mosogatni a mosogatógépben. A tartós, szép nyomtatás megőrzése érdekében azonban javasoljuk a kézi tisztítást, ami kíméletesebb.

BOROSZILIKÁT ÜVEG KULACSOK ÉS KANCSÓK

Vékony (slim) és szélesszájú kivitelben nemesacél vagy bambusz kupakkal

A boroszilikát üvegről

Üveg ivópalackjaink 100%-ban boroszilikát üvegből készülnek, amelyet a legbiztonságosabb és legkörnyezetbarátabb csomagolóanyagnak tartanak az élelmiszerek és italok számára.

A boroszilikát üveget először laboratóriumok számára fejlesztették ki, de azóta világszerte egyre inkább használják az orvostudományban és az iparban. Ezeken a területeken a sterilitás és a higiénia a legfontosabb, ami különleges tulajdonságainak és előnyeinek köszönhetően az üveg ideális erre a célra. BPA-mentes, káros anyagoktól mentes és ellenáll a vegyi anyagoknak. A speciális üveg nem bocsát ki semmilyen anyagot a folyadékokba, az élelmiszerekbe vagy belénk, emberekbe. Ezért ma már a mindennapi életben is használják, különösen palackok, ivópalackok, konyhai eszközök és edények, valamint élelmiszercsomagolások esetében.

A boroszilikát üveg robusztusabb és ugyanakkor könnyebb is, mint a hagyományos üveg, mivel kisebb a sűrűsége. Ezért győzedelmeskedik a nátronüveggel (kálcium-nátrmium üveg) szemben, amelyet ömlesztett üvegnek is neveznek, és amelyet általában palackokhoz és üvegekhez használnak. Természetesen a boroszilikát üveg még mindig üveg, ezért nem szabad túl nagy magasságból leejteni.

A boroszilikát üveg még akkor is rendkívül stabil, ha magas hőmérsékletnek van kitéve, ellentétben a normál üveggel, amely összetörne. Az általunk használt üveg ezért rendkívül hőálló, és a hőmérséklet-ingadozás nem befolyásolja. Így például nyugodtan önthet bele teát vagy hideg italokat, vagy mosogatógépben mosogathatja. Mindig kristálytiszta, robusztus marad, és nem bocsát ki káros anyagokat.

Az üveg nem csak BPA- és káros anyagoktól mentes, de íztelen és szagtalan is. Ez azt jelenti, hogy nem bocsát ki semmilyen ízt vagy szagot a tartalmába. Akár teát, akár vizet, gyümölcsleveket, turmixokat vagy szénsavas italokat tölt az üveg ivópalackba, az íze ugyanaz marad.

Mi az aboutwater-nél elsősorban az élelmiszeriparban használt, nem mérgező, fenntartható anyagokra specializálódtunk, és tudjuk, hogy mely anyagok a legjobbak az ivópalackjainkhoz, és így az Ön számára is.

Magyar nyelvű ajánlatkéréshez kattintson ide

Nyomtatás üveg ivópalackokra

 

Az üvegpalackok személyre szabása és nyomtatása egyre népszerűbbé válik, és számos előnnyel jár az Ön cége számára.

Legyen szó saját logóról, márkanévről vagy dizájnról, mi a legvonzóbb módon nyomtathatjuk és testre szabhatjuk az Ön által kiválasztott üveg ivópalackokat. Tegye üvegpalackját igazi szemet gyönyörködtetővé. A nyomtatott ivópalackokkal saját üzenetét közvetítheti. Az Ön logójával ellátott palackok összetéveszthetetlen módon erősítik a márka láthatóságát és a márka pozicionálását. Vevői ajándékként, dolgozói ajándékként, üzleti partnereknek, éttermekben és szállodákban a vendégeknek, vagy az egészségügyben és az oktatásban: a hatékony reklám és a sikeres marketing garantált.

Az üveg anyag ideális a nyomtatáshoz, innovatív nyomdagépeink pedig biztosítják, hogy a nyomtatás élénk, színes és valósághű legyen.

A különböző záróelemekre (bambusz vagy rozsdamentes acél), védőhüvelyekre (szövetből készült, fekete, kék és szürke színben kapható), külső csomagolásokra és hordtáskákra is rányomtathatjuk a tervét, így a termék egy mindenre kiterjedő promóciós termékké válik.

 

Fenntartható üvegpalackok

A fenntarthatóság mindenki számára fontos.

Anyagainkat kifejezetten úgy választjuk ki, hogy megfeleljenek a mai környezetvédelmi követelményeknek. Az eldobható palackoknak a múlté kell lenniük. Fenntarthatóbb megoldásokra összpontosítunk.

Az üveg mint anyag hosszú évekig tartó tartósságának és újrafelhasználhatóságának köszönhetően az üveg ivópalackok az eldobható palackok vagy az egyszer használatos műanyag környezetbarát alternatívája. Ha a boroszilikát üveget beolvasztják, az is teljes mértékben újrahasznosítható és újrafelhasználható. Ezért egy sikeres körforgásos gazdaságért dolgozunk, amelynek lényege az újrahasznosítás. Kevesebb műanyaghulladékot termelünk, és csökkentjük a nyersanyagfelhasználást és a CO2-kibocsátást.

Végül is korunk egyik legjelentősebb környezeti problémája a nyersanyagok szűkössége, a műanyaghulladék és a CO2-kibocsátás. Az egyszer használatos műanyag az egyik legnagyobb okozója ezeknek a problémáknak. Csak egyszer használják, a legtöbb esetben nem megfelelően ártalmatlanítják, és sok területen a természetben, a folyóinkban, tavainkban és óceánjainkban végzi.

Folyamatosan kutatjuk és fejlesztjük a környezetbarát anyagokat a területünk más vezetőivel együtt, hiszünk abban, hogy csak együttműködéssel és innovációval érhetjük el a fenntartható jövőt.

További információk és egyedileg feliratozott vagy logó-val ellátott flakonok megrendelése

Nemesacél ivóflakonok az aboutwater kínálatában 

Különböző színekben elérhető!!!

Anyag: rozsdamentes acél
SS304 és SS201 rozsdamentes acél, élelmiszer-biztonságos, higiénikus és környezetbarát, szagtalan és íztelen. Törésálló, ütésálló és 100%-ig szivárgásmentes.

Szigetelt termosz flakon
A duplafalú szigetelésnek köszönhetően melegen vagy hidegen tartja az italokat.

BPA-mentes

Környezetbarát és tartós
Az anyagnak köszönhetően az újrahasználható palackok hosszú ideig újra felhasználhatók. Így elkerülhetőek a műanyaghulladék-hegyek.

 

Megszemélyesíthető és logózható

Gravíroztassa vagy nyomtassa kulacsait kedvenc motívumával, logójával és nevével. Szerezze be az ideális promóciós tárgyat.

nemesacél ivóflakonok különböző színekben

Rendelje meg nemesacél ivóflakonját még ma!

Nemesacél ivóflakon megrendelése

 

ALAPSZINEK:

Kék és fehér, valamint inox

 

A színes rozsdamentes acél palackok porbevonattal rendelkeznek, míg az eredeti inox (szintén rozsdamentes) acél palack nem. A töltési mennyiség 750 ml.

Ettől eltérő színek kívánságra rendelhetőek!

Miért rozsdamentes acél palackok?

Az elegáns, kiváló minőségű rozsdamentes acél ivópalackok nemcsak számos előnyükkel és felhasználási lehetőségükkel, hanem mindenekelőtt nyomtatási lehetőségeikkel és tartósságukkal nyűgöznek le.

KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY
SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLHATÓSÁG
VEVŐI ELÉGEDETTSÉG

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS