Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

aboutwater VÍZSZŰRŐK

Optimális vízminőség

Természetesen a csapvíz minőségét hazánkban nagyon alaposan ellenőrzik. Ezért sokan választják a csapvíz fogyasztását. Sok vízhasználó azonban nem tudja, hogy a csapvíz nem mentes az olyan szennyeződésektől, mint a gyógyszermaradványok, hormonok, nanoplasztikumok, baktériumok vagy peszticidek. A kiváló minőségű, nagy teljesítményű szűrők eltávolítják illetve megkötik a szennyeződéseket a vízből. Ugyanakkor a szűrők nagyban javítják a vezetékes ivővíz ízét, mivel csökkentik a klóros ízt és szagot – ez egy nem lebecsülendő pozitív mellékhatás. Az AP2 C405SG szűrő szűri az ólmot, üledéket, benzolt, diklórbenzolt, toxafént és az azbesztet is. Ezenkívül az egysejtű paraziták 99,95%-át is kiszűri a vízből, csökkenti a vízkőképződést és bakteriosztatikus médiumot tartalmaz

Professzionális vízszűrő

Érdekelnek a vízszűrők

Hálózatra köthető vízadagolóinkat alapvetően nagyhatékonyságú vízszűrővel telepítjük. Ezen felül egyedi kívánságra az AP2 C405SG szűrőt külön is felszereljük, amennyiben igény van pl. a konyhában használt ivóvíz hatékony szűrésére. A szűrt vízet még nagyobb kedvvel fogyasztják ügyfeleink. Így Ön is hozzájárulhat, hogy barátai, munkatársai, vendégei kellően hidratáltak legyenek. Az ajánlott napi bevitt vízmennyiségről itt tájékozódhat.

A szűrt víz fogyasztásával Ön nagyban hozzájárul bolygónk megóvásához. Bizonyítottam a szűrt vezetékes víznek a legkisebb az ökológia lábnyoma. 

INNIVALÓT CSAPVÍZBŐL!®   A vizet világszerte az élet éltető elixírjének és értékes árucikknek tekintik. Mi azonban nem csak azt szeretnénk, hogy Önöknek, ügyfeleinknek megbízhatóan és napi szinten biztosítsuk ezt a frissítő italt, hanem különös hangsúlyt fektetünk e hűsítő folyadék fenntartható és felelős felhasználására is. Ezért tűztük ki küldetésünkké, hogy az Ön számára kezeljük, szűrjük és tisztítsuk a friss vizet, hogy Önt és csapatát minden nap a legjobb ivóvízzel láthassuk el.

Vízhálózatunkat folyamatosan ellenőrzi az illetékes hatóság. Az ivóvíz minősége kielégíti a vonatkozó magyar szabványokat és az Európai Unió előírásait. Az ivóvíz minőségét a népegészségügyi hatóság laboratóriumában is ellenőrzik. Sajnos hazánkban a vízvezetékek sem a legújabbak, sok helyen 50 évnél is öregebbek, a nagyvárosok régebbi lakónyegyedeiben még ennél is régebben, nem ritkán 100 évvel ezelőtt kerültek kialakításra. A régi csövek falán rengeteg üledék, rozsda, egyéb szennyeződés tud képződni. Nem ritkák a vezetékben található repedések sem. 
A szennyeződések a háztartási gépek szelepeinek elromlásához, illetve eltömődéséhez vezethetnek. Éppen ezért, hogy megőrizhessük berendezéseinket és lerakódásmentes vizet fogyaszthassunk, érdemes az ilyen helyeken szemcseszűrőt is alkalmazni. 
Az aboutwater folyamatosan monitorozza az egyes vízhálózatokat, és ott, ahol szükséges javaslatot tesz a szénszűrő elé szemcseszűrő beépítésére is. A szemcseszűrő beépítését is szakembereink végzik el. 
A szemcseszűrő és az aktív szénszűrő kombinációjával már biztosak lehetünk abban, hogy a szennyezettebb vezetékes víz is tiszta, szagoktól, klórtól és bakteriális fertőződésektől mentes frissítőként kerül a poharunkban.
szemcseszűrő
Örömmel adunk Önnek ajánlatot. Kattintson ide

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS