Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

Impresszum

A társaság neve:

aboutwater Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A társaság székhelye:

8000 Székesfehérvár Bárándi u 26-28

Levelezési cím:

8000 Székesfehérvár Bárándi u 26-28

Cégjegyzékszám:

07 10 001634

Bejegyző hatóság:

Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága

Adószám:

32427291-2-07

Telefonszám:

+36 70 302 8140

Email:

web@aboutwater.hu

Képviseli:

Gál Balázs, Krégl János, Budainé Bozsó Zsuzsanna, Csizmadia Beáta, Mráv Gyöngyi

Elérhetőség:

Telefon: +36 70 302 8140                       E-Mail: web@aboutwater.hu

Tárhely-szolgáltató adatai:

Cégnév: UFO-Tech Kft
Cím: 8000 Székesfehérvár Adonyi u 96 Telefonszém: +36 30 215 6737 email: ujfalusi.krisztian@ufotech.hu

Felelősség kizárása

Tartalmi felelősség

Szolgáltatóként az általános jogszabályok értelmében felelősek vagyunk az ezeken az oldalakon található saját tartalmakért. Azonban szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek a továbbított vagy tárolt, harmadik féltől származó információkat ellenőrizni, illetve a jogellenes tevékenységre utaló körülményeket kivizsgálni. Az általános jogszabályok szerinti, az információk eltávolítására vagy használatának megakadályozására vonatkozó kötelezettségek ettől függetlenül fennmaradnak. Az ezzel kapcsolatos felelősségre vonás azonban csak a konkrét jogsértésről való tudomásszerzéstől kezdve lehetséges. Amint tudomást szerzünk az ilyen jogsértésekről, azonnal eltávolítjuk ezt a tartalmat.

Felelősség-vállalás a linkekért

Weboldalunk külső, harmadik felek weboldalaira mutató linkeket tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért nem tudunk felelősséget vállalni ezekért a harmadik féltől származó tartalmakért. A hivatkozott oldalak tartalmáért mindig a mindenkori szolgáltató vagy az oldalak üzemeltetője felelős. A linkelt oldalakat a linkelés időpontjában ellenőriztük az esetleges törvénysértések szempontjából. Jogellenes tartalmak a linkelés időpontjában nem voltak felismerhetők. A linkelt oldalak tartalmának állandó ellenőrzése azonban nem ésszerű a jogsértés konkrét bizonyítéka nélkül. Amennyiben jogszabálysértésről szerezünk tudomást, a linkeket haladéktalanul eltávolítjuk.

Szerzői jog

Az oldal üzemeltetői által ezen oldalakon létrehozott tartalmak és művek a szerzői jog hatálya alá tartoznak. A sokszorosítás, feldolgozás, terjesztés és a szerzői jogi korlátokon kívüli bármilyen felhasználás csak az adott szerző vagy alkotó írásbeli hozzájárulásával lehetséges. Az oldal letöltése és másolása kizárólag magánjellegű, nem kereskedelmi célú felhasználásra engedélyezett. Amennyiben az ezen az oldalon található tartalom nem az üzemeltető által készült, a harmadik felek szerzői jogait tiszteletben tartjuk. Amennyiben mégis tudomására jutna, hogy a szerzői jogokat megsértették, kérjük, tájékoztasson minket erről. Amennyiben jogsértésről szerzünk tudomást, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmakat. 

 

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS