Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

Ballonos vízadagoló bérlése vagy vásárlása

Bérelje tőlünk ballonos gépét!

Fenntartható, frissítő ásványvíz minden területen. Elégedett alkalmazottak és ügyfelek számára irodákban, rendelőkben, vállalatoknál, az egészségügyben, az oktatásban vagy a vendéglátásban. A vízgéppel nemcsak költségeket, hanem CO2-t is megtakaríthat, és ezzel jót tesz a környezetnek. Nálunk a higiénia és a szolgáltatás áll a középpontban. Használja ki teljes körű szolgáltatási csomagunkat!

Elérhetőségeink
Ajánlatkérés
Kitűnő vízadagolók

Örömmel adunk tanácsot Önnek, hogy a legmegfelelőbb vízadagolót válassza az Ön és cége számára..

Teljeskörű szolgáltatás

Hozzáértő, személyre szabott tanácsadás és karbantartási szolgáltatás szakértőinktől.

Előnyök

Egészséges, tiszta ivóvíz egy gombnyomással. Nincs többé palackozott víz. Legyen a fenntarthatóság nagykövete most!

Költséghatékony

 Pénzt, időt, helyet és energiát is megtakaríthat.

Ásványvizet az irodába!

Az Ön hatékony vízhűtője a költséghatékony és fenntartható ivóvízellátás érdekében 

IRODA – KÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK – EGÉSZSÉGÜGY – GASZTRONÓMIA- VÁLLALATOK

Aquality

A legszigorúbb higiéniai előírások
Szobahőmérsékletű, hűtött, csendes és választhatóan forró vízzel
Szénsavas víz is választható
További infó

FMAX

A legszigorúbb higiéniai előírások
Keskeny, modern desing nemesacél oldallappal
Szobahőmérsékletű, hűtött, csendes és választhatóan forró vízzel
további infó

Vízautomata bérlés

vagy vásárlás

Éljen a fenntartható vízfogyasztás élményével és teljes körű szolgáltatási csomagunkkal

A higiénia és a szolgáltatás a legfőbb prioritásunk. Aki az aboutwater vízadagolója mellett dönt, az a teljes bérleti időszak alatt kifogástalan szolgáltatásainkban részesül. Szakképzett munkatársaink a vízadagolót a kívánt címre szállítják, és közvetlenül telepítik. Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően vízadagolóját azonnal, különösebb erőfeszítés nélkül használatba veheti. Választhat forró, hűtött, szénsavmentes vagy szénsavas vízből, de gondtalan szolgáltatási csomagunknak, például rendszeres karbantartásnak is örülhet, hogy sokáig élvezhesse vízhűtőjét. Előnye, hogy saját kapcsolattartó áll az Ön mellett. Lehetősége van arra is, hogy bármikor új, 5 gallon (= 18,9 liter) vizet tartalmazó palackokat rendeljen tőlünk.

A vízautomata használata különösen népszerű az irodákban és az orvosi rendelőkben. De egy vízadagoló nagyon hasznos lehet olyan közintézményekben is, mint például óvodák, iskolák vagy hivatalok. Nem kell drága ásványvizet vásárolnia egyutas palackokban, tegyen jót a környezetnek és csökkentse költségeit. Berendezésünkkel pénzt takaríthat meg.

Elérhetőségek
Ajánlatkérés

A berendezés előnyei

Vízadagoló minden területre

IRODA – KÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK – EGÉSZSÉGÜGY – GASZTRONÓMIA- VÁLLALATOK

Hűtött, szénsavas, csendes és forró víz

Költséghatékony és fenntartható

A legszigorúbb higiéniai előírások

Vízadagolók: az ásványvíz nálunk közvetlenül rendelhető

Egyszerű és biztonságos ivóvízellátás

Teljes körű bérleti ajánlat üzembe helyezéssel és rendszeres karbantartással.

Különböző alkalmazási területek (kórházak, irodák, várótermek stb.)

Rugalmas elhelyezés (csak egy konnektor szükséges)

Tényleg van értelme egy vízadagolónak az irodában?


Legyen szó akár nagytermi irodáról, akár egy induló vállalkozásról, a friss víz az alkalmazottak és az ügyfelek számára manapság minden vállalatnál elengedhetetlen. Sok alkalmazott elfelejt eleget inni a munkanap során, és emiatt nem tud koncentrálni, vagy akár ki is szárad. Egy vízadagolóval az Ön alkalmazottai minden nap emlékeznek az ivásra, és az ingyenes ivóvízellátásnak köszönhetően jobban tudnak koncentrálni. Mindenkinek fontos a napi ajánlott vízmennyiséget meginni! Rugalmas kínálatunknak köszönhetően – bérlés vagy vásárlás – a magas beruházási költségek miatt sem kell aggódnia.

Nemcsak költségeket, hanem a CO2-kibocsátás akár 75%-át is megtakaríthatja – a vízadagolóval!

Elégedett ügyfelek és alkalmazottak az irodai vízadagolóknak köszönhetően


Az irodában, a váróteremben elhelyezett automatával ügyfelei, ügyfelei vagy betegei is élvezhetik a teljes körű szolgáltatási csomag előnyeit. A várakozási időt is kellemesebbé teheti, ha a vendég közben igénybe veheti a  vízszolgáltatást. Bérelje tőlünk vízadagolóját! Minden bérelt automata teljes körű szolgáltatást kap tőlünk, így Önnek nem kell aggódnia a rendszer karbantartása és gondozása miatt. Kérjen személyre szabott ajánlatot, és bízzon az elégedett ügyfelekben!

Vízadagoló 18,9 liter tiszta ásványvízzel


Ballonos rendszerű vízgépeinkhez Magyarország egyik legjobb ásványvizét kínáljuk a Vértes mélyéről, az Oroszlány közeli hegyek között fúrt kútból. Hazánk egyik legalacsonyabb Na (nátrium) tartalmú vize kerül palackozásra, de emellett optimális kalcium és magnézium tartalma emeli a legjobb ásványvizek közé. A népegészségügyi hatóságok ajánlása alapján a Na-tartalom kisgyermekek esetében mindenképpen 20 mg/liter alatt kell, hogy maradjon. A kalcium és magnéziumtartalom pedig elősegíti  kicsik és nagyok fizikai és szellemi fejlődését és teljesítményét is megfelelő mennyiségű víz fogyasztása esetén. A kalcium beépül a csontokba, a magnézium pedig többek között az optimális agyműködéshez is elengedhetetlen.

Ásványvizünk összetétele:

Összes ásványi anyag tartalom: 635 mg/l

Nátrium: <4 mg/l

Kalcium: 88 mg/l

Magnézium: 43,5 mg/l

Hidrogén-karbonát: 458 mg/l

Nitrit-nitrát nem mutatható ki.

Béreljen vízadagolót irodája vagy vállalata számára

Helyszíni kiszolgálás – Rugalmas – Innovatív – Átfogó tanácsadás


Ha úgy döntött, hogy ballonos vízadagolóba fektet be a vállalata számára, még mindig fennáll a kérdés, hogy megvásárolja vagy bérelje. Bérleti ajánlatunk tökéletes belépőmodell arra, hogy kipróbálja, valóban használják-e a vízhűtőt az alkalmazottai és az ügyfelei. Emellett megspórolja magának a rendszer magas kezdeti beszerzési költségeit. Az automaták teljes körű bérleti ajánlatunknak köszönhetően az Ön rendszerét szakképzett személyzetünk szakszerűen karbantartja és igény esetén tisztítja is. Ez biztosítja, hogy vízadagolója mindig higiénikus és tiszta maradjon.

Lehetőség van a készülékek megvásárlására is. A bérléssel azonban költségeket, valamint a tisztítással és karbantartással járó időt és energiát takaríthat meg. Ha még nem tudja, mi az, ami jobban megéri Önnek, akkor küldjön nekünk egy nem kötelező érvényű megkeresést! Szívesen adunk Önnek egyéni és személyes tanácsot.

Elérhetőségeink
Ajánlatkérés

aboutwater vízadagoló

 • Kis helyigény, rugalmasan felállítható, teljes körű szolgáltatás. Házhoz jövünk a karbantartások, műszaki zavarok és takarítás esetén.

 • A teli ballonokat kiszállítjuk, az üreseket elvisszük. A ballonos rendszer újrafelhasználható ballonokkal működik, amelyeket mindig frissen tisztítunk és újratöltünk.

 • A higiéniailag tökéletes ásványvíz maximális biztonságot nyújt.

 • Praktikus és felhasználóbarát, mivel a berendezés csendes, szénsavas, hűtött vagy szobahőmérsékletű víz adagolására használható.

 • Egy liter ballonos víz az egyutas PET palackos víz árának töredéke figyelembe véve a betétdíj miatt különös tekintettel a felmerülő szállítási, tárolás és visszaváltási költségekre is.

 • Környezetbarát, mivel nem keletkezik műanyag hulladék. A ballonok újrafelhasználásra kerülnek.

 • A vízadagolóval akár 75%-ot is megtakaríthat a károsanyag-kibocsátáson.

PET palackos ásványvíz

 • A PET palackos vagy üveges víz tárolásához külön raktárhelység szükséges. Az utánrendelés folyamatos koordinációt igényel a munkatársak részéről.

 • A rekeszeket vagy zsugorcsomagokat szállítani, kézi erővel mozgatni és tárolni kell.

 • Figyelni kell a fogyaszthatóság lejárati határidejét. 

 • A palackozott víz hűtése csak hűtőrendszerek/ hűtőszekrények által lehetséges. Ezek beruházási és helyigényei is külön költséget jelent. Ezen felül rendzeres takarítást és karbantartást is igényelnek.

 • Egy liter palackozott ásványvíz bekerülési összköltsége szállítással és tárolással együtt 150-300 forint.

 • Nem fenntartható, hiszen az egyutas PET flakonok nagy többsége a szeméttelepen végzi. A betétdíj bevezetése ezt amennyiség redulja ugyan, de plusz költséget jelent az üres flakonok sérülésmentes tárolása, a visszaváltó helyre történő szállítása és a visszaváltási procedura végrehajtása. 

 • A többutas üvegpalackok sem kevésbé fenntarthatóak, mint a PET flakonos. Mivel ezek nehezek, az oda -(és vissza) szállításhoz sokkal több üzemanyagra van szükség. Ezeket a palackokat szükségszerűen a következő töltés előtt tisztítani szükséges. Ezen felül gyakran törnek, elvesznek és így nem biztosítható a kellő számú forgás boztosítása a fenntarthatóság érdekében.

 • Egy liter palackozott ásványvíz hozzávetőleg 202,74 gr CO2 kibocsájtásért felelős. 

Szüksége van  kiegészítőkre?

Ivóflakonok és kulacsok

IVÓFLAKONOK és KULACSOK

Rendelje meg kiegészítőként üvegből vagy tritanból készült, saját fenntartható vizes palackjait. Rendkívül robusztus, könnyű és szennyeződésmentes. Kérésre saját logóval, névvel vagy motívummal is személyre szabjuk vizes palackjait.

Kávé

KÁVÉGÉPEK

Ön is kávéfőzőt keres irodája, cége vagy létesítménye számára? HAMAROSAN kávészervizt kínálunk kiváló minőségű kávéfőzőkkel a székesfehérvári és budapesti régióban.

Vízszűrők

VÍZADAGOLÓ-VÍZSZŰRŐK

Nagy teljesítményű szűrőbetétek az ivóvíz optimalizálására az automaták, a gasztronómia, a vendéglátás és a vízadagolók számára. Csökkentik a klóros ízt és szagot, szűrik az ólmot, üledéket, benzolt, diklórbenzolt, toxafént és az azbesztet. Az egysejtű paraziták 99,95 %át is kiszűrik a vízből. A kevesebb vízkőlerakódás és szennyezőanyag csökkenti a költségeket és jobb ízt biztosít.

Tiszta ivóvíz minden területre, megbízható, teljes körű szolgáltatással

Vállalatok / Irodák

Vízadagolók az Ön cége számára. Alkalmazottai, ügyfelei és vendégei legnagyob  megelégedettségére. Költségtakarékos, fenntartható és egészséges.

Képzési intézmények

Vízadagolóink az oktatási ágazatban is biztosítják az elegendő, egészséges vízivást.

Egészség és Sport

Az Ön számára a legmagasabb higiéniai előírásokkal készült fenntartható, költséghatékony vízadagolók az egészséges ivás öröméért.

Hotel, Étterem, Catering

Higiénikus és praktikus. A vízadagolók a vendéglátóiparban csökkentik a költségeket, a helyigényt és a hulladék mennyiségét.

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS