Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

FMAX

Az optimális irodai vízautomata

Az Ön megbízható vízadagolója

Rugalmas, egészséges vízélvezet, amely költségeket takarít meg és fenntartható.

Kapcsolat
Ajánlatkérés vízadagolóra
FMAX – Az Ön ivóvízadagolója irodája vagy vállalata számára
Az aboutwater FMAX vízautomata modern, elegáns kialakításával hideg, szobahőmérsékletű vizet biztosít. Modern háza különböző színű, cserélhető oldallapokkal nyűgöz le. Az FMAX beépített pohártartóval és a hátoldalán görgőkkel rendelkezik, így könnyen felállítható különböző helyszíneken. Egy mindenes az irodába, váróterembe vagy rendelőbe.

 

A legmagasabb minőség Önnek
Az FMAX  a magasan elhelyezkedő vízkivételi nyílásnak köszönhetően kényelmes vízcsapolást biztosít. A ház különböző színei közül választhat, így a berendezés tökéletesen illeszkedik a kívánt környezetbe.

Egészséges ivóvíz hűtött, vagy csendes formában a fenntarthatóság jegyében. Kényelmesen, egy gombnyomásra.

Kiváló szolgáltatás! Profitáljon a telepítésből, szervizelésből és tanácsadásból. Minden egy kézből.

Béreljen vagy vásároljon olcsón, és kímélje pénztárcáját minden liter vízzel.

Helytakarékos és rugalmasan használható minden területen. Az irodától az üzletig, a vendéglátásig, a rendelőig vagy az üzemi területig.

FMAX highlights

Rugalmas megoldás minden területre

IRODA – KÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK – EGÉSZSÉGÜGY – GASZTRONÓMIA- VÁLLALATOK

Higiénikus és egészségvédő

Megfelel a legmagasabb higiéniai előírásoknak. Igyon több egészséges vizet!

 • Különálló csapok

 • Külön elhelyezkedő vízkiömlés

 • Rendszeres karbantartás

További előnyök

 • Beépített poháradagoló

 • Kellemes magasságban elhelyezkedő csap

 • A beépített görgőknek köszönhetően rugalmasan áthelyezhető

A klímavédelemért

Velünk csökkentheti a CO2-kibocsátást és fenntartható módon cselekedhet. Nem kell többé egyutas eldobható vagy visszaváltható palackokat vásárolnia.

Műszaki adatok
Színválaszték

 • Fekete előlap, nemesacél oldallapok

 • Fehér előlap, sötétkék oldallapok

Ásványvíz

18,9 liter tiszta ásványvíz. Szobahőmérsékletű, hideg, csendes és szénsavas víz. 

Pénztárcabarát
A palackozott ásványvízzel összehasonlítva ez a vízadagoló minden liter vízzel pénzt takarít meg.

Kitűnő szolgáltatás

Gyors és hatékony vízadagoló telepítés, javítás és karbantartás

aboutwater – a költséghatékony, fenntartható megoldás vállalata vagy intézménye vízellátására. Az Ön igényeihez és kívánságaihoz igazított ivóvizet kínálunk Önnek. Vegye igénybe teljes körű szolgáltatásunkat: a vízigényének elemzésétől az automata legjobb helyének meghatározásáig. Együtt meghatározzuk az Ön és irodája, intézménye, vendéglátó üzlete vagy cége számára optimális megoldást.

Szolgáltatásunkkal mindig az Ön rendelkezésére állunk! Személyes kapcsolattartó és szakértő áll az Ön szolgálatában.

Elérhetőségek
Ajánlakérés vízadagolóra

Támogassa egészségét az FMAX vízhűtővel


Az ivóvíz elősegíti alkalmazottai egészségét és javítja teljesítményüket. Aki túl keveset iszik, hamar elfárad és nehezen koncentrál. A folyadékhiány egyre inkább sűríti a vért és kiszáírtja a szöveteket. Ez teljesítménycsökkenéshez, fejfájáshoz és egyéb betegséggel összefüggő hiányzásokhoz vezethet. Az FMAX vízhűtővel segíthet alkalmazottainak, ügyfeleinek vagy betegeinek, hogy elegendő vizet igyanak, és egész nap fittek maradjanak. Az általunk forgalmazott üvegből vagy kiváló minőségű műanyagból készült vizes palackon elhelyezett márkajelzéssel nemcsak az összetartozás érzését erősítheti cégében, hanem a betétdíjas flakonok visszaváltásával járó vesződtségek és a szanaszét heverő üres üvegeket is száműzheti vállalkozásából. Hogy mennyi a napi ajánlott folyadékbevitel, megtudhatja itt is

 

A vízadagolók, mint az FMAX költséget, időt és energiát takarítanak meg


A palackozott ásványvízzel szemben a berendezéssel költségcsökkentést érhet el. Átfogó, megbízható szolgáltatásunkkal időt és munkaerőt is megtakaríthat. Nincs szükség zsugorcsomagok és vizespalackok beszerzésére és tárolására. Mi gondoskodunk az Ön vízellátásáról. Így Ön teljes mértékben az alaptevékenységére koncentrálhat! Az FMAX szállítását és üzembe helyezését, az összes karbantartási munkát is vállaljuk. És ami a legjobb, hogy a szerződés időtartama alatt javítást és szervizszolgáltatást is biztosítunk Önnek.

Ajánlakérés

Az Ön hozzájárulása a  klímavédelem érdekében:


Segítsen alkalmazottainak, ügyfeleinek, pácienseinek, vendégeinek vagy diákjainak abban, hogy a fenntarthatóságot a mindennapokban is megélhessék. Az EFBW (Európai Palackozott Vízgyártók Szövetsége) szerint minden magyar évente 126,3 liter palackozott vizet iszik. Ennek megfelelően Magyarországon naponta ca. 4000 raklap palackozott víz utazik és ezt mintegy 200 teherautó szállítja. Ha mindenki a csapvizet inná helyette, literenként 202,4 g CO2-t lehetne megtakarítani. Ez évente 250 ezer tonna CO2 -t jelent. A csapvízhez képest a palackozott ásványvíz 586-szor nagyobb mennyiségű kibocsátást okoz. Velünk Ön aktívan védi a környezetet és hozzájárul a nagyobb fenntarthatósághoz.

Klímavédelem

Információk

Rugalmas, erős vízadagoló

FMAX

A vízadagoló irodájába


Kínáljon ügyfeleinek vagy alkalmazottainak frissítő és egészséges hideg, szobahőmérsékletű vagy forró vizet. Ideális például az irodában, hogy megkönnyítse alkalmazottai számára a rendszeres ivást. Karcsú és elegáns kialakításával vizuálisan is szemet gyönyörködtető. A beépített gyermekbiztonsági zárral ellátott forróvíz-adagolót gond nélkül fel lehet állítani várótermekben vagy napközi otthonokban is.

Berendezéseink kifogástalan higiéniájukkal is lenyűgöznek. Az egységes és szabványosított kitermelési folyamatnak köszönhetően az ásványvíz maximális biztonságot nyújt az ivóvíz szennyeződésével szemben.

Hygiénikus friss “víz-élmény” gombnyomásra


Biztonságos, friss ivóvíz: csendes hideg, meleg, szobahőmérsékletű.

Ballonos rendszerű vízadagolóinkhoz Magyarország egyik legjobb ásványvizét kínáljuk a Vértes mélyéről, az Oroszlány közeli hegyek között fúrt kútból. Hazánk egyik legalacsonyabb Na (nátrium) tartalmú vize kerül palackozásra, de emellett optimális kalcium és magnézium tartalma emeli a legjobb ásványvizek közé. A népegészségügyi hatóságok ajánlása alapján a Na-tartalom kisgyermekek esetében mindenképpen 20 mg/liter alatt kell, hogy maradjon. A kalcium és magnéziumtartalom pedig elősegíti  kicsik és nagyok fizikai és szellemi fejlődését és teljesítményét is megfelelő mennyiségű víz fogyasztása esetén. A kalcium beépül a csontokba, a magnézium pedig többek között az optimális agyműködéshez is elengedhetetlen.

Ásványvizünk összetétele:

Összes ásványi anyag tartalom: 635 mg/l

Nátrium: <4 mg/l

Kalcium: 88 mg/l

Magnézium: 43,5 mg/l

Hidrogén-karbonát: 458 mg/l

Nitrit-nitrát nem mutatható ki.

Ajánlarkérés FMAX vízadagolóra

Műszaki adatok


Vízfajták

Szobahőmérsékletű, hűtött, forró

Méretek (M ballonnal/Sz/M)

146 cm, 26 cm, 31 cm

Hűtőteljesítmény

30 liter óránként

Csapmagasság

27 cm

Súly

18 kg

Maximális teljestményfelvétel

110 W (forróvizes változat: 581 W)

Áramellátás

230 V  50 Hz

Hűtőrendszer

Tartályos hűtő

Bérlés vagy vásárlás

További információk


 • A karbantartás során minden vízzel érintkező alkatrészt kicserélnek, így a készülék megfelel a legmagasabb higiéniai előírásoknak.

 • Külön csapgombok és vízkivezetés, higiéniai szempontból igényesebb helyeken is használható

 • Gyűjtőtartály csepptálcával és teli tartály kijelzővel

 • Kivehető tartály a gyors és egyszerű tisztításhoz

 • Hideg, szobahőmérsékletű és forró víz

 • Vízadagolás – A kezelőpanel ergonomikus magasságban van elhelyezve a könnyebb kezelhetőség érdekében.

 • Lefolyó – A csepegtető tálca túlfolyásjelzővel van ellátva, és a lefolyóhoz csatlakoztatható.

FMAX

Szüksége van  kiegészítőkre?

Ivóflakonok és kulacsok

IVÓFLAKONOK és KULACSOK

Rendelje meg kiegészítőként üvegből vagy tritanból készült, saját fenntartható vizes palackjait. Rendkívül robusztus, könnyű és szennyeződésmentes. Kérésre saját logóval, névvel vagy motívummal is személyre szabjuk vizes palackjait.

Kávé

KÁVÉGÉPEK

Ön is kávéfőzőt keres irodája, cége vagy létesítménye számára? HAMAROSAN kávészervizt kínálunk kiváló minőségű kávéfőzőkkel a székesfehérvári és budapesti régióban.

Vízszűrők

VÍZADAGOLÓ-VÍZSZŰRŐK

Nagy teljesítményű szűrőbetétek az ivóvíz optimalizálására az automaták, a gasztronómia, a vendéglátás és a vízadagolók számára. Csökkentik a klóros ízt és szagot, szűrik az ólmot, üledéket, benzolt, diklórbenzolt, toxafént és az azbesztet. Az egysejtű paraziták 99,95 %át is kiszűrik a vízből. A kevesebb vízkőlerakódás és szennyezőanyag csökkenti a költségeket és jobb ízt biztosít.

ÜGYFELEINK minden területen

Tiszta ivóvíz minden területre, megbízható, teljes körű szolgáltatással

Vállalatok / Irodák

Vízadagolók az Ön cége számára. Alkalmazottai, ügyfelei és vendégei legnagyob  megelégedettségére. Költségtakarékos, fenntartható és egészséges.

Képzési intézmények

Vízadagolóink az oktatási ágazatban is biztosítják az elegendő, egészséges vízivást.

Egészség és Sport

Az Ön számára a legmagasabb higiéniai előírásokkal készült fenntartható, költséghatékony vízadagolók az egészséges ivás öröméért.

Hotel, Étterem, Catering

Higiénikus és praktikus. A vízadagolók a vendéglátóiparban csökkentik a költségeket, a helyigényt és a hulladék mennyiségét.

Ágota Simon
Ágota Simon
2024-07-08
A Gyógyító Jószándék - DMD Izombeteg Gyermekek Alapítványa - fonyódi táborában az érintett gyerekek és hozzátartozóik az Aboutwater Zrt. jóvoltából egy hétig ezt az egészséges, finom karsztvizet ihatják. Köszönjük a támogatást!
Nikoletta Szittya
Nikoletta Szittya
2024-06-27
Telepítés, üzembe helyezés korrekten, gyorsan és megbízhatóan zajlott. Bármilyen kérés, észrevétel esetén azonnal intézkedik a csapat. A víz minősége finom, többféle hőmérséklet közül választhatunk, és igény szerint még szénsavas és sima víz is vételezhető. Köszönjük szépen a szolgáltatást, amit jó szívvel ajánlok másoknak is.
Judit Vezér
Judit Vezér
2024-06-26
Szuper a készülékük, az ivóvíz minősége összehasonlíthatatlan a sima csapvízzel. A telepítés gyors és zökkenőmentes, a szakembereik nagyon segítőkészek és profik. Ügyfélszolgálatuk rendkívül hatékony. Mindenkinek ajánlom aki tiszta és friss vizet szeretne az irodában.
Attila Nemet
Attila Nemet
2024-06-23
Igazi innivaló csinálók! A test 50-70%-a víz, ezért nagyon fontos, hogy milyen vizet iszunk! Náluk jó kezekben vagyunk, hiszen a nevükből kifolyólag (is) nagyon sokat tudnak a VÍZRŐL! Higgyünk nekik! - Én hittem, s a döntésem egy életre szól! Egészségünkre!
Korrekt Szolgáltatások Kft.
Korrekt Szolgáltatások Kft.
2024-06-06
Tőkéletes
Akos Zala
Akos Zala
2024-06-05
Kiváló szóda (& sima víz), kiváló csapattól!
Krisztina Kaiser
Krisztina Kaiser
2024-06-03
Egy hónapja használjuk a SekaSoft irodában az aboutwater Zrt által felszerelt hálózati vízi csoda készüléket, IMÁDJUK !!!! Öt féle víz folyik a csapból: normál csapvíz / meleg víz / szűrt víz / hideg szűrt víz / hideg szódavíz . Sokkal több vizet iszunk, ami - mint tudjuk - egészséges...., jó ízű, tiszta a víz és egyszerű használni. Köszönjük a szakszerű közreműködést és a kedves, barátságos "hozzánk állást"-t. Csak ajánlani tudom a csapatot és a szolgáltatást !!! :-)
Gabor Meszaros
Gabor Meszaros
2024-05-31
Rugalmas cég, barátságos hozzáállással. Sok sikert kívánok a további fejlődéshez.
Tibor Zámbó
Tibor Zámbó
2024-05-30
Finom tiszta vizet ihatunk és szóda készülékünk is van. Gyors és precíz volt a karbantartás és a beszerelés is. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, a csapvizes verziót. Hajrá Aboutwater!

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS