Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

AQUALITY Vízadagoló

Nagyteljesítményű berendezés szénsavas funkcióval

Élvezze a friss vizet, mely nem csak költséghatékony, hanem fenntartható, higiénikus és kényelmes megoldás mindenütt, ahol ballonos vízadagoló ra van szükség!

 

Elérhetőségeink
Érdeklődés a vízadagoló iránt
Aquality – A szénsavas ballonos víz élménye
Az AQUALITY vízadagolóval a dolgozók, az ügyfelek és a látogatók szobahőmérsékletű szénsavmentes, hideg szénsavmentes és hideg szénsavas vizet fogyaszthatnak. Az AQUALITY ezért tökéletesen alkalmas vállalatok, orvosi várótermek vagy irodai konyhák számára. Egy gombnyomással különböző vízfajták állnak rendelkezésre – így minden ízlésnek találhat kedvére valót. A beépített poháradagolóval a töltés is nagyon egyszerűvé válik.
A legmagasabb színvonal Önnek
Az Aquality vízhűtő a legmagasabb minőséget és hatékonyságot kínálja. Egy 2 kg-os szénsavas palackkal akár 800 liter szénsavas víz készíthető. A vízszállítás részeként cserepatronokat is biztosítunk.

 

Egészséges víz. Hűtött, csendes vagy szénsavas formában egy gombnyomásra.

Kiváló szolgáltatás: Profitáljon a telepítésből, szervizelésből és tanácsadásból. Minden egy kézből.

Béreljen vagy vásároljon költséghatékonyan, és takarítson meg pénzt minden liter vízzel.

Helytakarékos és rugalmasan használható minden területen. Az irodától az üzletig, kisüzemtől a rendelőig..

Aquality - Highlights

Az Ön legújabb generációs nagy teljesítményű, modern vízadagolója

IRODA – KÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK – EGÉSZSÉGÜGY – GASZTRONÓMIA- VÁLLALATOK

Elősegíti egészség emegőrzését

Igyon több higiénikus, egészséges vizet. Megfelel a legmagasabb higiéniai előírásoknak.

 

Pénztárcabarát

A palackozott ásványvízzel összehasonlítva ez a vízadagoló minden liter vízzel pénzt takarít meg.

A klímavédelemért

A z automatával csökkentheti a CO2-kibocsátást és fenntartható módon cselekedhet. Nem kell többé egyutas eldobható vagy visszaváltható palackokat vásárolnia.

 

Műszaki adatok
Részletgazdag csúcs desing

Olasz, helytakarékos kialakítás rozsdamentes acélból.

Ásványvíz

18,9 liter tiszta ásványvíz. Szobahőmérsékletű, hideg, csendes és szénsavas víz.

További előnyök

 • Beépített poháradagoló

 • Az AQUALITY rendkívül egyszerűen és kényelmesen kezelhető

   

 • Vízhőmérséklet 4°C és 12°C között állítható.

Kitűnő szolgáltatás

Gyors és hatékony vízadagoló telepítés, javítás és karbantartás

aboutwater – a legegyszerűbb módja a kedvező és fenntartható vízellátásnak az Ön vállalatában, irodájában vagy rendelőjében. Tiszta, hűtött, forró vagy frissítően szénsavas vizet kínálunk az Ön igényeihez és kívánságaihoz igazítva. Vegye igénybe teljes körű szolgáltatásunkat: a vízigényének elemzésétől a vízadagoló legjobb helyének meghatározásáig. Együtt meghatározzuk az Ön és intézménye, vendéglátó üzlete vagy cége számára optimális megoldást. Szolgáltatásunkkal mindig az Ön rendelkezésére állunk! Személyes kapcsolattartó és szakértő áll az Ön szolgálatában.

 

Kapcsolat
Ajánlatkérés vízadagolóra

Mi az a ballonos vízadagoló?

A ballonos vízadagoló olyan berendezés, amely a fogyasztóknak kiváló frissítőt kínál ivóvíz formájában. Gyakran ivópoharakkal vagy poharakkal van felszerelve, vagy ivópalackok állnak rendelkezésre. Ezek a praktikus automaták különösen gyakoriak a vállalatoknál, irodákban és orvosi rendelőkben, de egyre gyakrabban megtalálhatók a szupermarketekben és üzletekben is. Különböző típusaok léteznek, például víuhálózatra köthető és ballonos, álló kivitelü vagy pultra telepíthető készülékek. Az aboutwater ballonos vízautomaták nem csővezetékes palackozott vizet szolgáltató vízhűtők. Ezek nagy ballonokból származó fásványvizet használnak. A palackozott vízadagolók által kínált ivóvízkínálat általában a hűtetlen, a hűtött és a szénsavas vizet foglalja magában.

 

Milyen víz kerül a vízadagolóba?

Különösen jó minőségű, a Vértes mélyéről származó, ásványi anyagokban gazdag ásványvizet kínálunk az Ön vízadagolójához. Az egységes és szabványosított plackozási folyamat maximális védelmet nyújt az ivóvízben lévő szennyeződésekkel szemben, mint például a baktériumok, növényvédő szerek, nitrátok, vízkő egy része és műtrágyamaradványok, amelyek bizonyítottan káros hatással vannak az egészségünkre. Ezért nemcsak a vízkő ellen, hanem az egészségünknek is jót tesz. Hazánk egyik legalacsonyabb Na (nátrium) tartalmú vize kerül palackozásra, de emellett optimális kalcium és magnézium tartalma emeli a legjobb ásványvizek közé. A népegészségügyi hatóságok ajánlása alapján a Na-tartalom kisgyermekek esetében mindenképpen 20 mg/liter alatt kell, hogy maradjon. A kalcium és magnéziumtartalom pedig elősegíti  kicsik és nagyok fizikai és szellemi fejlődését és teljesítményét is megfelelő mennyiségű víz fogyasztása esetén. A kalcium beépül a csontokba, a magnézium pedig többek között az optimális agyműködéshez is elengedhetetlen.

Ásványvizünk összetétele:

Összes ásványi anyag tartalom: 635 mg/l

Nátrium: <4 mg/l

Kalcium: 88 mg/l

Magnézium: 43,5 mg/l

Hidrogén-karbonát: 458 mg/l

Nitrit-nitrát nem mutatható ki.

Támogassa egészségét az AQUALITY vízhűtővel


Az ivóvíz elősegíti alkalmazottai egészségét és javítja teljesítményüket. Aki túl keveset iszik, hamar elfárad és nehezen koncentrál. A folyadékhiány egyre inkább sűríti a vért és kiszárítja a szöveteket. Ez teljesítménycsökkenéshez, fejfájáshoz és egyéb betegséggel összefüggő hiányzásokhoz vezethet. Az AQUALITY vízhűtővel segíthet alkalmazottainak, ügyfeleinek vagy betegeinek, hogy elegendő vizet igyanak, és egész nap fittek maradjanak. Az általunk forgalmazott üvegből vagy kiváló minőségű műanyagból készült vizes palackon elhelyezett márkajelzéssel nemcsak az összetartozás érzését erősítheti cégében, hanem a betétdíjas flakonok visszaváltásával járó vesződtségek és a szanaszét heverő üres üvegeket is száműzheti vállalkozásából.

A vízadagolók költséget, időt és energiát takarítanak meg


Már akár napi 5-6 liter víztől kezdve költségmegtakarítást érhet el a palackozott ásványvízzel szemben. Átfogó, megbízható szolgáltatásunkkal időt és munkaerőt is megtakaríthat. Nincs szükség a zsugorcsomagok és palackok szállítására és tárolására. Mi gondoskodunk az Ön vízellátásáról. Mindenkinek fontos, hogy elengedú vizet fogyasszon minden nap. A napi ajánlott vízfogyasztásról itt olvashat bővebben. Így Ön teljes mértékben az alaptevékenységére koncentrálhat! Ráadásul, ha vízhűtőinket bérli, mi gondoskodunk a készülék kiszállításáról és üzembe helyezéséről az Ön vállalatánál, az összes karbantartási munkáról és a szűrőcseréről. És ami a legjobb, hogy a szerződés időtartama alatt javítást és szervizszolgáltatást is biztosítunk Önnek. 

 

Ajánlatkérés vízadagolóra

Az Ön hozzájárulása a  klímavédelem érdekében:


Segítsen alkalmazottainak, ügyfeleinek, pácienseinek, vendégeinek vagy diákjainak abban, hogy a fenntarthatóságot a mindennapokban is megélhessék. Az EFBW (Európai Palackozott Vízgyártók Szövetsége) szerint a magyar évente 126,3 liter palackozott vizet iszik. Ennek megfelelően Magyarországon naponta ca 4000 raklap palackozott víz utazik és ezt mintegy 200 teherautó szállítja. Ha mindenki a csapvizet inná helyette, literenként 202,4 g CO2-t lehetne megtakarítani. Ez évente 250 ezer tonna CO2 -t jelent. A csapvízhez képest a palackozott ásványvíz 586-szor nagyobb mennyiségű kibocsátást okoz. Berendezéseinkkel Ön aktívan védi a környezetet és hozzájárul a nagyobb fenntarthatósághoz.

 

Klímavédelem

Aquality - Információk

Nagyteljesítményű, flexibilis vízadagoló

Kiváló minőségű anyag és innovatív tervezés


 • Integrált poháradagoló
 • Rozsdamentes acél borítás
 • Stílusos design
 • Szénsavmentes vagy szénsavas (Co2) víz
 • Napi használat akár 30 személy részére

A design egyszerű és letisztult vonalvezetése és a fém túlsúlya modern megjelenést kölcsönöz az AQUALITY vízgépnek.

A kiválasztott anyagok a legmagasabb minőséget képviselik, és lehetővé teszik, hogy vízadagolóink hosszú időn keresztül garantálják a kiváló teljesítményt.

 

Friss

“víz-élmény” gombnyomásra


Biztonságos, friss ivóvíz: hideg, meleg, szobahőmérsékletű, szénsavmentes vagy szénsavas.

Ballonos rendszerű automatáinkhoz Magyarország egyik legjobb ásványvizét kínáljuk a Vértes mélyéről, az Oroszlány közeli hegyek között fúrt kútból. Hazánk egyik legalacsonyabb Na (nátrium) tartalmú vize kerül palackozásra, de emellett optimális kalcium és magnézium tartalma emeli a legjobb ásványvizek közé. A népegészségügyi hatóságok ajánlása alapján a Na-tartalom kisgyermekek esetében mindenképpen 20 mg/liter alatt kell, hogy maradjon. A kalcium és magnéziumtartalom pedig elősegíti  kicsik és nagyok fizikai és szellemi fejlődését és teljesítményét is megfelelő mennyiségű víz fogyasztása esetén. A kalcium beépül a csontokba, a magnézium pedig többek között az optimális agyműködéshez is elengedhetetlen.

Ásványvizünk összetétele:

Összes ásványi anyag tartalom: 635 mg/l

Nátrium: <4 mg/l

Kalcium: 88 mg/l

Magnézium: 43,5 mg/l

Hidrogén-karbonát: 458 mg/l

Nitrit-nitrát nem mutatható ki.

 

Ajánlatkérés vízadagolóra

Műszaki adatok


Vízfajták

Szobahőmérsékletű, hűtött, forró, 

szénsavas

Méretek (M ballon nélkül/Sz/M)

 112 cm, 33,5 cm, 33,5 cm

Méretek (M ballonnal/Sz/M)

152 cm, 33,5 cm, 34,5 cm

Óránkénti hideg vízzel töltött pohár db

 110

Csapmagasság

26 cm

Súly

25 kg

Max. teljesítményfelvétel

130 W

Áramellátás

230 V Stand.

Hűtőteljesítmény

22 l/h

Hűtőrendszer

Tartályos hűtő

Bérlés vagy vásárlás

További információk


 • Egy 2 kg-os szénsavas palackkal akár 800 liter szénsavas ívz készíthető. A cserepatronokat az aboutwater a vízszállítás részeként biztosítja.

 • Kiváló minőségű, könnyen tisztítható rozsdamentes acél alkatrészekből készült ház

 • Gyűjtőtartály csepptálcával és teli tartály kijelzővel

 • Kivehető tartály a gyors és egyszerű tisztításhoz

 • Hűtött, szobahőmérsékletű, forró és szénsavas víz

 • Vízkiadás – A kezelőpanel ergonomikus magasságban van elhelyezve a könnyebb kezelhetőség érdekében.

 • Lefolyó – A csepegtető tálca túlfolyásjelzővel van ellátva, és a lefolyóhoz csatlakoztatható.

AQUALITY

Szüksége van  kiegészítőkre?

Ivóflakonok és kulacsok

IVÓFLAKONOK és KULACSOK

Rendelje meg kiegészítőként üvegből vagy tritanból készült, saját fenntartható vizes palackjait. Rendkívül robusztus, könnyű és szennyeződésmentes. Kérésre saját logóval, névvel vagy motívummal is személyre szabjuk vizes palackjait.

Kávé

KÁVÉGÉPEK

Ön is kávéfőzőt keres irodája, cége vagy létesítménye számára? HAMAROSAN kávészervizt kínálunk kiváló minőségű kávéfőzőkkel a székesfehérvári és budapesti régióban.

Vízszűrők

VÍZADAGOLÓ-VÍZSZŰRŐK

Nagy teljesítményű szűrőbetétek az ivóvíz optimalizálására az automaták, a gasztronómia, a vendéglátás és a vízadagolók számára. Csökkentik a klóros ízt és szagot, szűrik az ólmot, üledéket, benzolt, diklórbenzolt, toxafént és az azbesztet. Az egysejtű paraziták 99,95 %át is kiszűrik a vízből. A kevesebb vízkőlerakódás és szennyezőanyag csökkenti a költségeket és jobb ízt biztosít.

ÜGYFELEINK minden területen

Tiszta ivóvíz minden területre, megbízható, teljes körű szolgáltatással

Vállalatok / Irodák

Vízadagolók az Ön cége számára. Alkalmazottai, ügyfelei és vendégei legnagyob  megelégedettségére. Költségtakarékos, fenntartható és egészséges.

Képzési intézmények

Vízadagolóink az oktatási ágazatban is biztosítják az elegendő, egészséges vízivást.

Egészség és Sport

Az Ön számára a legmagasabb higiéniai előírásokkal készült fenntartható, költséghatékony vízadagolók az egészséges ivás öröméért.

Hotel, Étterem, Catering

Higiénikus és praktikus. A vízadagolók a vendéglátóiparban csökkentik a költségeket, a helyigényt és a hulladék mennyiségét.

Ágota Simon
Ágota Simon
2024-07-08
A Gyógyító Jószándék - DMD Izombeteg Gyermekek Alapítványa - fonyódi táborában az érintett gyerekek és hozzátartozóik az Aboutwater Zrt. jóvoltából egy hétig ezt az egészséges, finom karsztvizet ihatják. Köszönjük a támogatást!
Nikoletta Szittya
Nikoletta Szittya
2024-06-27
Telepítés, üzembe helyezés korrekten, gyorsan és megbízhatóan zajlott. Bármilyen kérés, észrevétel esetén azonnal intézkedik a csapat. A víz minősége finom, többféle hőmérséklet közül választhatunk, és igény szerint még szénsavas és sima víz is vételezhető. Köszönjük szépen a szolgáltatást, amit jó szívvel ajánlok másoknak is.
Judit Vezér
Judit Vezér
2024-06-26
Szuper a készülékük, az ivóvíz minősége összehasonlíthatatlan a sima csapvízzel. A telepítés gyors és zökkenőmentes, a szakembereik nagyon segítőkészek és profik. Ügyfélszolgálatuk rendkívül hatékony. Mindenkinek ajánlom aki tiszta és friss vizet szeretne az irodában.
Attila Nemet
Attila Nemet
2024-06-23
Igazi innivaló csinálók! A test 50-70%-a víz, ezért nagyon fontos, hogy milyen vizet iszunk! Náluk jó kezekben vagyunk, hiszen a nevükből kifolyólag (is) nagyon sokat tudnak a VÍZRŐL! Higgyünk nekik! - Én hittem, s a döntésem egy életre szól! Egészségünkre!
Korrekt Szolgáltatások Kft.
Korrekt Szolgáltatások Kft.
2024-06-06
Tőkéletes
Akos Zala
Akos Zala
2024-06-05
Kiváló szóda (& sima víz), kiváló csapattól!
Krisztina Kaiser
Krisztina Kaiser
2024-06-03
Egy hónapja használjuk a SekaSoft irodában az aboutwater Zrt által felszerelt hálózati vízi csoda készüléket, IMÁDJUK !!!! Öt féle víz folyik a csapból: normál csapvíz / meleg víz / szűrt víz / hideg szűrt víz / hideg szódavíz . Sokkal több vizet iszunk, ami - mint tudjuk - egészséges...., jó ízű, tiszta a víz és egyszerű használni. Köszönjük a szakszerű közreműködést és a kedves, barátságos "hozzánk állást"-t. Csak ajánlani tudom a csapatot és a szolgáltatást !!! :-)
Gabor Meszaros
Gabor Meszaros
2024-05-31
Rugalmas cég, barátságos hozzáállással. Sok sikert kívánok a további fejlődéshez.
Tibor Zámbó
Tibor Zámbó
2024-05-30
Finom tiszta vizet ihatunk és szóda készülékünk is van. Gyors és precíz volt a karbantartás és a beszerelés is. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, a csapvizes verziót. Hajrá Aboutwater!

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS