Az okos emberek
okosan isznak
AJÁNLATKÉRÉS

BALLONOS VÍZADAGOLÓ AZ ABOUTWATER-TŐL

Minden nap friss ivóvíz

Ivóvízcsatlakozás nélkül  –  Helytakarékos és rugalmas megoldás  –  Tiszta víz

A vizet világszerte az élet éltető elixírjének és értékes árucikknek tekintik. Mi azonban nem csak azt szeretnénk, hogy Önöknek, ügyfeleinknek megbízhatóan és napi szinten biztosítsuk ezt a frissítő italt, hanem különös hangsúlyt fektetünk e hűsítő folyadék fenntartható és felelős felhasználására is. Ezért tűztük ki küldetésünkké, hogy az Ön számára palackozzuk ballonba a friss ásványvizet, hogy Önt és csapatát minden nap a legjobb frissítővel láthassuk el. Kínálunk hálózati vízadagolókat és vízcsatlakozás nélkül működő ballonos vízadagolókat is. Biztosítsa a szükséges napi bevitt vízmennyiséget. A tudományosan ajánlott mennyiségről itt tudhat meg többet. 

Érdekelnek a vízadagolók

A ballonos vízautomata előnyei

Az aboutwater összes vízadagolója, beleértve a nagypalackos berendezéseket is, első osztályú minőséget és funkcionalitást kínál, és modern dizájnjával nyűgözi le vevőit. Ez azt jelenti, hogy minden ügyfél megtalálja nálunk a megfelelő rendszert, amelyet a friss ivóvízhez bérelhet.

Ezek a vízgépek különösen a rugalmasságukkal érnek el magas pontszámot. A különböző vízautomaták egyébként elsősorban a vízáram hűtési teljesítménye, a műszaki részletek, a külső megjelenés vagy a vízkivétel típusa tekintetében különböznek egymástól.

Egyedülálló ballonos vízadagoló szolgáltatás

Azt kérdezi, hogy miért az aboutwater-től igényeljek vízgépet? Természetesen Magyarországon már sok vízautomata szállító van – de csak nálunk egyesül a tiszta ivóvíz, az innovatív technológia, a fenntarthatóság és mindenekelőtt a személyes és barátságos kiszolgálás.

Ne csak egy 19 literes palackkal ellátott vízautomatát béreljen, vagy vásároljon tehát tőlünk, hanem vegye igénybe egyedülálló és hozzáértő karbantartási szolgáltatásunkat is. Természetesen vízhálózatra köthető rendszereket  is bérelhet tőlünk, és élvezheti a kitűnő szolgáltatást.

FMAX – Az Ön ivóvízadagolója irodája vagy vállalata számára
Az aboutwater FMAX vízautomata modern, elegáns kialakításával hideg, szobahőmérsékletű vizet biztosít. Modern háza különböző színű, cserélhető oldallapokkal nyűgöz le. Az FMAX beépített pohártartóval és a hátoldalán görgőkkel rendelkezik, így könnyen felállítható különböző helyszíneken. Egy mindenes az irodába, váróterembe vagy rendelőbe. Elérhető szobahőmérsékletű, hideg vagy forró vizet adaoló kivitelben.
A legmagasabb minőség Önnek
Az FMAX  a magasan elhelyezkedő vízkivételi nyílásnak köszönhetően kényelmes vízcsapolást biztosít. A ház különböző színei közül választhat, így a berendezés tökéletesen illeszkedik a kívánt környezetbe.
További információk az FMAX vízadagolóról
Aquality – A szénsavas ballonos víz élménye
Az AQUALITY vízadagolóval a dolgozók, az ügyfelek és a látogatók szobahőmérsékletű szénsavmentes, hideg szénsavmentes és hideg szénsavas vizet fogyaszthatnak. Az AQUALITY ezért tökéletesen alkalmas vállalatok, orvosi várótermek vagy irodai konyhák számára. Egy gombnyomással különböző vízfajták állnak rendelkezésre – így minden ízlésnek találhat kedvére valót. A beépített poháradagolóval a töltés is nagyon egyszerűvé válik.
A legmagasabb színvonal Önnek
Az Aquality vízhűtő a legmagasabb minőséget és hatékonyságot kínálja. Egy 2 kg-os szénsavas palackkal akár 800 liter szénsavas víz készíthető. A vízszállítás részeként cserepatronokat is biztosítunk.
További információk az aquality vízadagolóról

+36 70 302 8140

web@aboutwater.hu

AJÁNLATKÉRÉS